pantofi copii
Cine este cel mai bun prieten al copilului atunci când face primii pași? Dar atunci când începe să meargă prin casă sau ajunge să se joace cu ceilalți colegi la grădi? Eh, cum nu știți?! Vă spun eu: încălțămintea! Dacă pantofii pe care copilul îi poartă nu sunt destul de confortabili ori dacă nu-i plac e clar că va sta nemișcat, iar dacă nu dansează, nu aleargă și nu se joacă înseamnă că nu este fericit. Concluzia? Pantofii aduc fericirea! Sau încălțămintea menține bucuria! 😀
Am găsit niște super pantofi “aducători de veselie” la Napati și m-am gândit să vă povestesc și vouă câte ceva despre ei. De fapt, am ales câteva modele care mi-au plăcut mai mult, iar dacă vouă alt model “v-a făcut cu ochiul” aștept cu drag comentariile voastre mai jos să-mi spuneți care și motivele pentru care l-ați ales.
1 – Pantofi Andale
De cele mai multe ori la grădiniță cei mici nu au voie cu încălțămintea de afară. Țin minte că eu atunci când eram mică purtam niște papuci pe care îi dădeam jos imediat ce plecau au mei acasă și mă lăsau singură cu educatoarea. Acesta este exemplul negativ, exemplul pozitiv este un model de încălțăminte de la Pololo. Sunt ușoare, ceea ce înseamnă că oferă libertate piciorușului celui mic și sunt confecționate manual, deci detaliile vor face diferența.
Prețul modelului este de 155 lei. Dacă vreți să vedeți mai multe detalii despre pantofiori citiți pe Napati totul despre ei.
Pantofi Andale cu talpa moale si gaurele
2 – Pantofi Anemone
Modelul Anemone este pentru aceia dintre voi care se tem care nu care cumva cei mici să alunece pe parchet/gresie sau pardoseală. Sunt tot niște încălțări pentru interior ori pentru zilele însorite de vară când afară este uscat, pentru că talpa pantofiorilor este tot din piele moale, ca și partea superioară a încălțării.
Pantofii Anemone costă 156 lei. Citiți mai multe despre acest model.
Pantofi Anemone cu talpa moale
3 – Pantofi Balerina
După nume și… viitorul copiilor! Cine a auzit măcar o dată de la fetită că vrea să devină balerină trebuie să ridice mâna, pardon să dea click în continuare! 🙂
Modelul face parte tot din colecția Pololo, dar este ceva mai strâns pe picior decât celelalte, tocmai pentru a permite orice pas de balet.
Pantofiorii de balerină costă între 140 și 178 lei, în funcție de mărimea pe care cea mică o poartă. Vezi exact cât costă pantofii de balerină pentru fetița ta.
Pantofi Balerina cu talpa moale
4 – Pantofi Bluestar
Cine este vedeta familiei? Da, da! Copilul! Și oare nu ar trebui să fie încălțat cu stele? Pentru a atinge norii când merge!
Mai serios acum, modelul Bluestar permite libertatea de mișcare necesară pentru dezvoltarea sănătoasă a piciorușelor în creștere, în timp ce pielea nappa, din care este făcut modelul, lasă piciorușul să respire.
Pantofiorii-stele costă 178 lei. Vezi mai multe caracteristici ale modelului Bluestar.
Pantofi Bluestar cu talpa moale
5 – Pantofi Elefănțica Nelly
Tre’ să fie ei confortabili, dar și frumoși! Ce credeți că doar cei mari au grijă să se îmbrace cât mai frumos?
Eu zic că pantofii cu elefănțică vor deveni în scurt timp preferații copiilor, mai ales că, așa cum sunt făcute toate modelele Pololo, ei sunt realizați din piele tăbăcită vegetal.
Prețul pantofilor Elefănțica Nelly este de 178 lei. Vedeți și care sunt mărimile.
Pantofi Elefantica Nelly cu talpa moale
6 – Pantofi Viva
Pantofii Viva cu talpa moale sunt pentru micuții alergători, adică pentru aceia dintre pici care nu pot sta locului nici două minute. Vă sună cunoscut? Atunci aflați că pantofiorii sunt fabricați manual, ca de altfel toate modele de mai sus, și că în scurt timp vor deveni pentru cel sau cea care îi poartă o a doua piele.
Cât costă? 169 lei și tot la Napati îi găsiți pentru a vedea mai multe detalii.
Pantofi Viva cu talpa moale
După ideea “pași mici pentru momente mari” voi aveți o pereche preferată de pantofiori?
Sursă foto principală: treehouse1977/ Flickr.com.