chitara copii
Nu o am încă și nu o puteți avea nici voi, pentru că deocamdată nu este pe piață, dar chitara de care vă povestesc eu astăzi este una specială. Făcută din bucățele, ea este realizată pentru copii. Atunci când cei mici se plictisesc sau au chef de o nouă chitară nu trebuie schimbată toată, ci doar o parte din ea. Cum așa? Păi, așa cum vă spuneam ea nu vine ca “un întreg” ci pe bucăți, iar atunci când cineva se plictisește, de exemplu, de corpul ei, se poate păstra “gâtul”, iar corpul se schimbă cât ai zice… chitară!
În plus, oare care ar fi cea mai bună modalitate pentru a-i face pe pici să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă ceva decât să-i lăsăm chiar pe ei să facă acel lucru? Atunci când ei vor vedea exact cum sunt puse cap la cap bucățile pentru a deveni o chitară adevărată, eu zic că o vor prețui mai mult.
chitara cu 3 corzi pentru copii
Loog Guitar mai are ceva ieșit din comun. Știți voi cât de greu este să cânți la o chitară cu șase corzi, nu? Ei bine, acest model simplifică lucrurile: are doar trei, așa că nimeni nu poate să mai spună că este dificil să învețe să cânte la chitară.
Este special realizată pentru copiii cu vârsta curprinsă între 6 și 9 ani, dar asta nu înseamnă că părinții sunt uitați. Cum la cele trei corzi se pot cânta toate cântecele din orice repertoriu, noi spunem că modelul este potrivit pentru oricine, indiferent de vârstă, doar să dorească să cânte și să ne încânte.

Cum vi se pare modelul de chitară?