Înainte să aruncați cu ouă și să vă speriați, vreau să vă spun doar atât: oricine are nevoie de papuci uneori! Papuci, pantofi, șoșoni, că doar n-o să mergem desculți chiar dacă au mai crescut oleacă temperaturile în termometre, nu? 😀
Nouă, celor de la UrbanKid.ro, ne plac șoșonii bio, barem să știm ce dăm, ce primim, ce avem în picioare. Știți voi ce se spune cu “Fiecare pas în viață e important”, deci primii cu atât mai mult, așadar ar trebui să fim cu mare băgare de seamă.

 • Pantofi Minni cu talpa moale
  Înainte să ne certați și să ne spuneți că după ce că mai aveați un pic și credeați din titlu că vă îndemnăm la cine știe ce, acum scriem și greșit, vă spun că nu e vorba de Minnie iubita lui Mickey Mouse, ci de niște pantofiori tare simpatici pe care îi găsiți la Napati dacă vă fac cu ochiul.Sunt ca doi șoricei care provin din Germania și sunt confecționați din piele tăbăcită vegetal (adică fără crom sau alte lucruri dăunătoare). Costă între 158 și 197 lei, prețul depinde de mărime.
 • Pantofi Balerina verde cu talpa moale
  Pentru fetițele care fac balet sau pentru cele care se visează balerine ori, de ce nu, pentru cele care vor să se simtă super confortabil și să fie și la modă, pantofii balerina sunt de vis! Au brant de piele și mai au și o bandă elastică ce ține bine piciorușul și se ajustează atunci când trebuie.
  Modelul costă între 188 și 207 lei, tot în funcție de mărimea cerută, iar talpa este atât de moale, încât fetițele vor avea impresia că vor păși pe nori și nu altceva.
 • Pantofi Jasmin cu talpa moale
  Chiar să uităm mămicile atunci când vorbim de împărțit papuci nu ar fi deloc frumos, nu? Eh, am găsit un model drăguț cu o floricică brodată. Pentru momentele când afară e soare, deci pe jos e uscat, sau sunteți la grădiniță cu cei mici, grațioșii pantofi Jasmin țin de cald și protejează piciorușele de mămici, lăsându-le în acelați timp să respire. Cât costă? Între 201 și 243 lei!
 • Pantofi de apă din silicon
  Mai avem un pic și mergem la mare, dar nu îi putem lăsa mereu pe pici să meargă fără nimic în picioare pe plajă. Am descoperit niște pantofiori (există atât pe albastru, cât și pe roz) care sunt special realizați pentru momentele în care cei mici încearcă apa sau aleargă pe plajă. Sunt foarte ușori, sunt elastici și sunt făcuți din solicon. Preț? 40 de lei cu tot cu TVA!

Voi le-ați dat papucii de vară celor mici? 😀
Sursă foto principală: nascity/ Flickr.com.