Moda ultimelor sezoane a permis alăturarea cu succes a stilurilor vestimentare complet diferite, iar acum combinațiile de pantofi sport și paltoane elegante sunt la ordinea zilei pentru orice fashionistă. În ceea ce privește încălțămintea, sneakerșii au devenit universali în outfiturile casual, indiferent că îi asortezi cu jeanși, cu pantaloni din piele sau cu costume office. Confortabili și versatili, pantofii cu talpă dreaptă merg de minune în diverse combinații, chiar și în sezonul rece.

Cum faci să incluzi sneakerșii în garderoba ta chiar și atunci când temperaturile scad considerabil? Nimic mai simplu! Poartă-i cu șosete comode, de damă și cu jeanși, cu ciorapi groși și rochii sau direct cu colanți. Iată câteva modalități pentru a-i asorta cu outfiturile tale în sezonul rece:

Poartă jeanși cu sneakerși pentru un outfit casual cool

Jeanșii cu pantofii sport sunt poate cea mai comodă combinație și cu care mergi întotdeauna la sigur. N-ai cum să nu arăți cool îmbrăcată în acest mod, mai ales dacă adaugi și câteva accesorii. Așadar, pune niște blugi boyfriend, o pereche de șosete călduroase, sneakerșii, un tricou sau un hanorac și o geacă din fâș. Nu uita nici de geantă, care poate fi un rucsac purtat pe un umăr sau una crossbody.

Paltonul în outfiturile sport

Tendințele sezonul au făcut din combinația sport elegant o variantă modernă și feminină. Poartă un trening din bumbac, o pereche de sneakerși, iar pe deasupra adaugă un palton oversized, în nuanțe de bej, maro sau camel. Geanta tip poștaș își găsește și aici locul, iar în ceea ce privește accesorizarea, poți opta pentru un fular din cașmir și câteva accesorii metalice, precum cercei sau brățări. Dacă totuși nu ești adepta treningului, o altă idee de outfit este să porți blugi, un hanorac cu glugă, sneakerșii, paltonul și toate celelalte accesorii.

Rochia tricotată sau fusta midi și sneakerși

Nici rochiile n-ar trebui să lipsească din garderoba ta în sezonul rece. Optează pentru cele tricotate și combină-le cu ciorapi groși și opaci și cu pantofii sport cu talpă dreaptă. Poartă peste paltonul gros din lână și o eșarfă cu imprimeu sau într-o culoare veselă. Și fusta midi e o varianta ideală de combinat cu sneakerși. În partea de sus, alege o maletă de gât, o cămașă sau un pulover gros. Din nou, paltonul se asortează perfect în combinația aleasă. Geanta cu lanț îți va aduce un plus de feminitate și eleganță.

Colanții și puloverele oversized

În lunile de iarnă, colanții te vor proteja de frig și îți vor oferi un look modern în combinație cu sneakerșii. Alege modelele plușate pe dedesubt, iar peste ei pune pulovere groase sau hanorace lungi. Regula stilistică spune că șoldurile nu trebuie să rămână la vedere atunci când porți colanți. Singura excepție este sala de fitness sau exercițiile de sport în aer liber.

Pantalonii din piele, un must-have și în sezonul rece

Piesa de rezistență și în acest sezon rămân articolele vestimentare din piele. Pantalonii nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, iar pentru perioadele reci îi poți asorta cu hanorace, pulovere sau cămăși. Una dintre cele mai cool modalități de a purta pantalonii din piele cu pantofii sport este să-i combini cu un blazer cu linii masculine. Vei obține o ținută smart-casual extrem de modernă, perfectă de purtat la o ieșire cu prietenii și chiar la birou, dacă nu ai un dress code mai oficial. Pe deasupra merge adăugat atât un palton sau un trench, cât și o geacă din fâș scurtă, până în talie.

Nu aștepta primăvara și vară să scoți din cuții sneakerșii. Evită totuși modelele din piele întoarsă pe ploaie, la fel și modelele din pânză, care nu protejează picioarele de frig. Optează pentru pantofi sport din piele naturală, albi, negri sau în diverse combinații de culori, în funcție de preferințe. Nu ezita să-i porți cu gleznele la vedere sau cu șosete.