tara fashion
Super-mamele cumpără online, e clar! Cum ziua nu are mai mult de 24 de ore oricât de mult ne-am dori cu toții să se mărească măcar cu încă 6 ore, nu avem timp mai niciodată să umblăm după hainele perfecte prin magazine.
Unde mai pui că nu vă puteți desprinde de cel mic mult timp, pentru o zi la shopping cu fetele ca pe vremuri. Așadar, o oră de shopping online face cât o săptămână de căutat prin magzine. Click, click și coșul e plin, singura problemă o să mai apară atunci când vine vorba de plata produselor cumpărate, dar până atunci mai avem ceva pași. 😛
TaraFashion.ro este un magazin online de haine special dedicat femeilor care vor un look nou care să spună ceva despre personalitatea lor, așadar perfect pentru UrbanMămici. În perioada aceasta sunt și o grămadă de promoții, discounturi, cadouri, prețuri reduse, adică numai bine de schimbat o întreagă garderobă ori măcar o parte din ea.
Am căutat și eu prin magazinul online Tara Fashion și am găsit câteva produse simpatice, două pentru mămici și alte două pentru viitoarele mămici, sper să vă placă.
1 – Jachetă de primăvară
Pentru că încă este răcoare, o jachetă din stofă groasă, închisă la 2 rânduri, cu buzunare și cordon, este perfectă de purtat la orice ținută.
Costă 144,43 lei, prețul fiind redus de la 320,95 lei. Citește mai multe despre jacheta de primăvară.
jacheta
2 – Bluză cu volane și mânecă scurtă
Fie iarna cât de rea, tot avem nevoie de culoare în șifonier. Culoare și adiere de vară, iar această bluză mie îmi aduce aminte de soare, deci de primăvară.
Bluza este din bumbac 100% și costă 48,39 lei, preț redus de la 107,53. Vezi mai multe poze cu bluza cu volane pe Tara Fashion.
bluza volane
3 – Jeanși graviduțe
Cine spune că graviduțele nu-și pot schimba garderoba în prag de primăvară? Pentru că noi știm că viitoarele mămici au nevoie de îmbrăcăminte cât mai comodă, am ales o pereche de jeanși pentru ele. Cu tricot pe partea unde intră burtica și cu elastic în partea de sus, pantalonii costă 123,90 lei.
Vezi mai multe detalii despre jeanșii pentru graviduțe.
blugi gravida
4 – Bluză gravide
Flori și o burtică! Din poplin creponat, bluza are mâneca trei sferturi, decolteu în “V” și cordon de ajustare la spate.
Bluza veselă pentru viitoarele mămici și ele vesele costă 133,50 lei. Pentru mai multe poze cu bluza pentru graviduțe vizitează Tara Fashion.
bluza gravida
Alte reduceri
Nu știu dacă ați aflat deja, dar, dacă te abonezi la newsletter-ul Tara Fashion primești automat un cupon de reducere de 10 ron.
În plus, de ziua ta primești drept cadou un cupon de reducere de 40 lei, iar dacă nu ești decisă dacă o bluză merge cu niște pantaloni ori o fustă se potrivește cu o jachetă, există cabina de probă virtuală unde poți proba, combina, asorta ținutele fără să te grăbească nimeni!
Ce spuneți mămicilor, nu sună tentantă o porție de shopping online? 🙂