Inca de la primele scancete si pana la primii pasi catre scoala, tot ce ne dorim pentru copiii nostri este sa fie fericiti, liberi in gandire si miscare si independenti. Curiozitatea si independenta copiilor poate fi stimulata inca de cand incep sa exploreze de-a busilea si le oferim un spatiu sigur in care pot face asta nestingheriti. Mai tarziu incep emotiile noastre cand ii vedem cum se catara, cum incep sa alerge, sa se ia la intrece cu alti copii sau sa mearga in drumetii cu tine. Pe langa sustinerea si curajul pe care le putem oferi copiilor nostri, este important ca si hainele pe care le poarta sa le ofere acelasi confort si libertate indiferent de etapa de dezvoltare in care se afla. 

In cazul nostru, garderoba copilului este un sac fara fund in care avem o multime de pantaloni si tricouri pe care le poate schimba repede, intrucat se murdaresc in 10 minute de cand ies pe usa. Hainutele cel mai des folosite sunt cele din bumbac sau din fas. Cu toate acestea, Am pus mare pret pe cateva articole unde calitatea, materialul natural si confortul au facut diferenta. De exemplu, incaltamintea o alegem mereu astfel incat sa asigure flexibilitate in miscare, sa poata fi incaltati usor si sa sustina mersul natural si calcaiul. Ca si voi, probabil, am rascolit internetul in cautarea celor mai bune variante, dar si accesibile ca pret, mai ales ca piciorul celor mici e in crestere de la sezon la sezon. Am ales momoclock.ro pentru varietatea si pasiunea pe care au pus-o in alegerea celor mai bune produse in acest sens, iar colectia lor de primavara-vara pentru pantofi si sandale este tare faina. 

La fel am procedat si cand a venit vorba de hainele pe care sa le cumparam pentru el. Desi avem acele articole de imbracaminte pe care le poate tavali la orice ora, am ales, de asemenea, si cateva haine din materiale naturale, sustenabile, durabile si eco-friendly, comode si usor de asortat. Lana merino este unul din acele materiale pe care il alegem atat pentru iarna, cat si pentru vara, datorita proprietatilor ei minunate. Cel mai des o folosim ca strat de baza si avem doar cateva maiouri din lana merino pe care i le dam pe sub hainute. Iarna ii tin de cald, vara sunt racoritoare, iar copilul tau nu va simti rece pe spate daca va transpira, intrucat lana are capacitatea de a absorbi apa. Matasea este un alt material minune care are cam aceleasi proprietati. Prin urmare, poti cauta hainute din combinatia lana si matase, precum aceasta bluza din lana merino si matase, moale la atingere, care poate fi purtata in orice anotimp si pe care o gasesti pe momoclock.ro:

Intrucat inceputul de primavara nu este nici cel mai friguros, dar nici cel mai cald, folosim straturi si cand vine vorba de pantaloni. Avem 2 perechi de colanti din lana merino pe care ii putem da pe sub orice alti pantaloni si inca o pereche de pantaloni tip jogger din lana merino pentru extra confort si protectie atunci cand sunt zile mai racoroase.

Daca te-ai indragostit de aceste materiale, pe momoclock.ro ai si alte optiuni, precum cardigane din lana merino cu care poti inlocui gecutele din fas, intrucat sunt foarte confortabile si asigura confort termic, mai ales daca sunteti o familie pasionata de drumetii de primavara prin zonele montane.

Vara, insa, vorbim mai mult despre in sau muselina, care sunt o bucurie cand vine vorba de materiale prietenoase cu pielea copiilor la temperaturi ridicate. Copiii nu transpira in ele, nu se lipesc de corp, sunt racoroase, racoritoare si extrem de confortabile. Aproape ca nici nu le simt pe piele si se pot misca in voie in toate aventurile lor de afara. Poți alege de la pantaloni trei sferturi, la pantaloni scurti sau lungi si rochite, la tricouri in culori frumoase pe care le poti asorta cu aproape orice alta piesa din dulap. Muselina este un alt material, tesatura din 100%bumbac de care te vei indragosti pentru proprietatile ei in sezonul cald. Este moale, fina, confortabila, simpla, dar eleganta in acelasi timp. Pe soarele puternic de afara, recomandam sa le asortezi neaparat cu o palarie din bumbac dublata, pentru extra protectie. Iata ce am selectat noi pe momoclock.ro:

Garderoba ideala din punctul nostru de vedere contine aceste alegeri. Cateva articole de imbracaminte si incaltaminte care sa fie din materiale naturale, sa ii sustina miscarile libere si sa ii asigure confort termic: incaltaminte flexibila si usor de incaltat, hainute care sa functioneze ca straturi, din lana merino si matase, iar pentru temperaturile ridicate din vara sa aiba ca optiuni si 1 sau 2 articole din in sau muselina. Daca ti-au placut exemplele noastre, intra si descopera-le pe singurul marketplace dedicat mamei si copilului, creat de mame pentru mame: momoclock.ro.