De ce iubim lâna pe timp de iarnă? Pentru că ține de cald mai bine decât orice alt material, atunci când o purtăm transpirăm mult mai puțin, se udă foarte greu și chiar dacă este udă ea ține de cald în continuare, nu necesită spălare des, pentru că lanolina și sărurile conținute se transformă în contac cu umezeala într-un „săpun natural”. V-am mai povestit despre asta acum ceva timp când am adunat mai multe hăinute, precum cagula din lână sau jambierele moi din același material. Vă spuneam atunci și vă mai spun și acum că hăinuțele despre care vă povestesc nu sunt din lână “din aceea” pe care o știm noi de când eram mici, adică nu sunt din lâna care-ți provoacă mâncărimi de’ți vine să renunță la plimbarea prin ger, numai să-ți dai odată puloverul jos. Lâna merinos este fină și ușoară și nu provoacă nici mâncărimi și nicio altă senzația decât cea de cald.

Dres copii din lână și bumbac 

Lâna este un material anti-bacterial natural ceea ce însemană că ține cald la piciorușe și conduce umezeala de la interior către exterior, protejând astfel copiii.
Dresul este astfel destul de gros cât să țină cald atunci când afară e frig și vrem ceva pe sub pantaloni, dar e ok și pentru zile însorite precum acestea când putem ieși cu fetele în fustă și cu băiețeii în pantaloni scurți, evident cu dresul pe sub acestea.
Este fabricat din lână 50% și bumbac organic 50% și se găsește în trei nuanțe: denim, roșu și natur.

Pantaloni scurți din lână merinos 

Propunem să renunțăm de tot la protecțiile de scutec din fibre sintetice și să ne îndreptăm atenția asupra produselor precum acești pantaloni scurți. Ei se pot purta cu diferite scutece din bumac și dacă stați pe acasă chiar nu mai e nevoie să folosiți și altă pereche de pantaloni.

Șosete din lână cu stopper anti-alunecare 

Și pentru că tot am vorbit despre pantaloni, vă propun să avem grijă și de piciorușe așa că am descoperit niște șosete care “țin copilul în picioare” indiferent dacă parchetul este atââât de curat încât mai că poți face patinaj artistic pe el.
Sunt fabricate 100% din lână organică, sunt călduroase și chiar dacă sunt prevăzute cu talpa anti-alunecare, eu zic că merg și când ieșim din casă.

Oaia Oona 

Și… o oaie! Serios! Ne-am gândit că jucăria e tare drăguță și când ursul de pluș nu e prin prejmă poate să devină bun prieten cu noi. Nu? O cheamă Oona.

Reducere la lână

Nu uitați că prietenii de la HipHip.ro oferă și o reducere călduroasă pentru cei care cumpără produse de lână de la ei până pe 20 decembrie.
Dacă veți folosi codul LanaUrbanKid atunci veți beneficia de -5% din preț.