Mai țineți minte care a fost prima tabără în care ați ajuns voi? Dar una dintre experiențele inedite de care v-ați bucurat în tabără? Cred că astfel de vacanțe rămân mereu în amintirile noastre și oricât de mult am încerca să le oferim celor mici distracție în oraș, în parcuri sau la locurile speciale pentru cei mici, nu se compară cu o tabără unde își face noi prieteni, învață tot felul de lucruri noi și se întoarce acasă cu un geamantan plin cu amintiri colorate.

Un altfel de tabără

Ce ați spune de o tabără de explorare creativă? Ne oferă una JuKaVa, între 5 și 10 august. Este dedicată copiilor de 8-12 ani și e creată special pentru ca micuții să capete o viziune mai completă asupra lumii în care trăiesc.
Vor învăța cum se face brânza la o stână, cum se cresc peștii la o păstrăvărie, vor face drumeții pe dealurile înverzite de pe valea Lotrului, vor construi și spune povești, vor vizita tot felul de locuri inedite, precum hidrocentrala Ciunget, vor dansa și vor picta, împreună cu trei coordonatori cu experiență în lucrul cu cei mici și în psihoterapie.

Unde, cum, cât?

Copiii sunt primiți la Cabana Garvis, pe un deal împădurit din comuna Mălaia, județul Vâlcea. Dacă te uiți in jur vezi câmpii, o livadă mare și păduri dese. În curte stau cuminți băncuțe sculptate în bușteni, un foișor, leagăne și o terasă acoperită.
Aici vor sta șase zile, între 5 și 10 august, va exista un trainer la fiecare patru copii, așa că fiecare micuț va fi auzit și dorințele lui vor fi respectate.
Printre activitățile în care copiii vor participa se numără:

  • excursii la stână, păstrăvărie și la spectaculoasa hidrocentrală Ciunget
  • drumeții, lecții de orientare și jocuri în natură
  • ateliere de pictat și de făcut colaje
  • ateliere de construit și de spus povești
  • teatru din basme
  • seri de filme educaționale

Tabăra include cazare, trei mese pe zi și transport dus-întors. Meniul va fi complet sănătos, asigurat de un bucătar dedicat ce va folosi la gătit produse locale.

Ofertă pentru prietenii UrbanKid.ro

Prețul întreg e de 1.300 lei, dar pentru că ne sunteți prieteni și pentru că noi suntem prieteni cu cei de la JuKaVa.ro avem discount.  🙂 De la 1.300 lei, prețul va fi cu 15% mai mic, adică toată tabăra va costa 1.100 lei. Pentru a beneficia de ofertă musai să țineți minte codul UBKID2517 atunci când plătiți tabără.

Vă las și cu  toate detaliile necesare și mult mai multe informații cu privire la activitatea celor mici pe JuKaVa.ro.