Pachetele sunt denumire generic “Bebe all inclusive“, “Bebe all” sau “Săptămâna bebe” și sunt speciale pentru litoralul românesc, oferind tot felul de facilități familiilor.
Teoretic, ele sunt realizate pentru părinții care se tem să plece peste graniță, pentru că au un copil mic, practic noi vă spunem că nu aveți niciun motiv de frică, dar cum aceste oferte există, am zis că nu e rău deloc să dăm sfoară’n țară, poate vă atrage ceva dacă încă nu v-ați planificat în detaliu vacanța.
Cele mai bune prețuri sunt în iunie și septembrie, de altfel numai bine am zice pentru că astfel nu ne vom face griji cu privire la razele puternice ale soarelui. Pachetele de 5 nopți încep de pe la 600 de lei de persoană și ajung până la 10.000 de lei. Asta pentru Mamaia, pentru că dacă veți alege o stațiune mai liniștită și nu atât de dorită de toată lumea, veți scoate din buzunar mult mai puțini bani.
De lăudat este faptul că cei mici primesc meniuri speciale, adaptate pentru vârsta lor la restaurantul din cadrul hotelului, au parte de teatru pentru copii, jocuri, ateliere, concursuri și tot ce vă mai trece prin cap pentru o vacanță ca în vise.
Dacă vă sună bine, aruncați un ochi pe site-urile agențiilor de turism, noi am găsit ceva interesant pe BIBI Touring, dar sunt din ce în ce mai multe agenții care oferă programe pentru întreaga familie.
Cum vi se pare ideea lansării pachetelor speciale pentru copii?
Sursă foto: jdsmith1021/ Flickr.com.