wordland english summer camp - wood carving and carpentry (22)
Urmează filmul ”Știu ce faci în vara asta!” 🙂 . Am încercat să găsim un mod atractiv de a începe un text în care să vă povestim despre taberele de vară în limba engleză. Adică ele sunt la noi în țară, la Moeciu, dar în tabară se vorbește numai limba engleză. Sunt organizate de Wordland, cei care au o casă frumoasă și perfectă pentru copii în Moeciu de Sus, județul Brașov.
Vă puteți lăsa copiii cu toată încrederea acolo. Condițiile de cazare sunt excelente, mâncarea e bună (în afară de cele trei mese principale, mai au și două gustări în meniu) și personalul foarte bine instruit pentru a lucra cu cei mici.
Ce vor face ei acolo, în cele 7 zile de tabără? Tot felul de activități, cursuri de limba engleză și, mai mult, vor vorbi tot timpul numai în engleză. Vor învăța să se prezinte, să întrețină o discuție, să-și exprime nevoile, etc. Pe lângă asta, vor mai putea lua parte la ateliere de pictură, de creație, de tâmplărie, vor lua și lecții de gătit sau de dans. Vor avea ocazia să învețe să lucreze în echipă și își vor face prieteni noi.
Cei mici vor merge în drumeții la Cruce, vor vizita Castelul Bran, Cetatea Râșnov, Plaiul Foii și Rezervația Piatra Craiului.
Pentru toate detaliile intrați aici – Wordland – Tabere de vară în limba engleză.
wordland english summer camp - english classes (31)
Taberele încep de pe 20 iunie, durează o șapte zile și se vor organiza în fiecare săptămână până la jumătatea lunii august. Prețul este de 300 de euro (+TVA) și include: cazarea (7 nopți), 2 ore de curs dimineața și 2 seara, materialele de studiu, cele 3 mese și 2 gustări din fiecare zi, materialele pentru proiectul la care copiii vor lucra pe toată durata teberei, excursiile (Castelul Bran, Cetatea Râșnov, peștera Dâmbovicioara, Mănăstirea Sâmbăta de Sus), activitățile suplimentare și materialele necesare, carnavalul de la finalul taberei, etc. În acești bani nu intră transportul, copiii sunt aduși de către părinți.
Dacă strângeți o gașcă mare de copii, Wordland oferă și reduceri pentru grupuri.
Have fun!