[singlepic id=171 w=440 h= float=center] Anul acesta Tabăra Medievală pentru Copii dă adunarea chiar în vacanța intersemestrială,  30 ianuarie – 5 februarie, la Casa Muntelui, din Fundata (Rucăr-Bran).
Se adresează domnițelor și cavalerilor cu vârste între 5 și 15 ani și costă 1400 de ron. Acest preț include transport, cazare, masă, instructori specializați pentru fiecare atelier, costume, materiale, diplome precum și asistența para-medicală/ jandarmeria care vor asigura buna funcționare a taberei.
Copiii vor participa la ateliere de scrimă cu spadă medievală, tir cu arcul, pictură și heraldică medievală, realizare manuală a hârtiei. Vor lucra în grupe de câte zece, în funcție de vârstă, conduse de intructori specializați și, pe toată durata, vor purta costume corespunzătoare perioadei medievale.
În bagaj, cel mic trebuie să aibă:

 1. Bocanci;
 2. Geacă groasă;
 3. Două pulovere groase;
 4. Încălțăminte de interior;
 5. Căciuli (două);
 6. Fular;
 7. Mănusi (două perechi);
 8. Șosete (pentru fiecare zi cel puțin câte o pereche);
 9. Ștrampi sau colanți;
 10. Strugurel pentru buze;
 11. Trusă medicală;
 12. Adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie în care să fie menţionate: copilul este apt pentru a participa în tabără, şi menţiuni speciale (afecţiuni, tratamente, alergii specifice etc. – daca este cazul).

Pentru mai multe detalii accesați Tabăra Medievală pentru Copii.
[nggallery id=26]