Atunci când mămica sau tăticul sunt la volan, telefonul mobil nu trebuie să fie pe lângă ei, deci poate fi lăsat în spate, la dispoziția copiilor. Și dacă aveți și aplicații destinate celor mici instalate în telefon, cu atât mai bine. 🙂
Astăzi vă propunem Rainbow Cars, o aplicație pentru bebeluși sau copiii mici, care nu au împlinit încă 3 ani.

Despre ce este vorba în aplicație? Despre mașini, firește, dar vorbim de mașini colorate, iar fiecare culoare are o putere specială, mai exact o anumită melodie. Cu alte cuvinte, copiii vor putea învăța ușor culorile, le vor asocia cu o melodie și vor putea realiza chiar ei cântecele atunci când ating o anumită mașină.
Priviți mai jos:

Aplicația Rainbow Cars este disponibilă în AppStore, este gratuită și funcționează pe Phone, iPod touch și iPad, dacă aveți instalat iOS 4.3 sau o variantă mai nouă a sistemului de operare.
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: juhansonin/ Flickr.com.