Sperăm să nu, cel puțin să nu aveți deja un început de playlist pus la punct, pentru că astăzi vă propunem noi unul, cu melodii vesele, care au versuri ce se învață ușor și pot fi fredonate la drum mai lung sau mai scurt.
Pentru că știm că nu e deloc ușor să-i ținem pe copii ocupați atunci când drumul cu mașina durează mai mult de câteva zeci de minute și pentru că sunt mai multe melodii care se învață ușor, datorită versurilor simple și cuminți, ne-am gândit să vă oferim noi astăzi câteva de la care să porniți și apoi să vă personalizați lista cu melodii după bunul plac.
Sunt convinsă că voi le știți pe toate, unele au fost scoase pe piață chiar pe timpul copilăriei voastre, așadar cred că o să vă fie mai mare dragul să le ascultați din nou.
Începutul playlist-ului de ascultat la drum lung:
Un motan cat un pisoi

Anca Turcasiu – Azi Grivei e manios

Anca Turcasiu – Sade rata pe butoi

Muzica de gradinita – In padurea cu alune

O Ratusca Sta Pe Lac

Broscuta Oac-Oac

Saniuta fuge!

Vulpe tu mi-ai furat gasca, da-mi-o inapoi

Noi Suntem Piticii

Puisorul Cafeniu

Care sunt melodiile pe care le-ați adăuga voi? 🙂
Daca vrei sa afli mai multe despre Bebetex si despre ce vor ei sa faca, te invitam pe blog.bebetex.ro si pe pagina de Facebook.

Cine este Bebetex?

Bebetex: Scaune auto copii - Magazin online de scaune auto pentru copiibebetex.ro este un magazin online ce se adreseaza tuturor parinţilor responsabili, ce doresc ca transportul copiilor lor sa se realizeze in condiţii de deplina siguranţa. Fie ca este vorba de carucioare, fotolii auto sau alte accesorii, bebetex.ro va ofera toate aceste produse. Totodata, scopul site-ului nostru este de a informa parintii in legatura cu tot ceea ce tine de siguranta copiilor si riscurile la care se supun.
Toate produsele comercializate sunt in concordanţa cu normele si standardele de calitate europene, carucioarele si accesoriile avand ultimul standard EN iar fotoliile auto fiind omologate ECE R44/04.

Sursă foto: macieklew/ Flickr.com.