Tema: compunere cu titlul “O zi cu magie”

o zi cu magie

Sursa foto: http://bit.ly/wC019n

Pui de compunere 1 – După ani de zile în care ai încercat să înveți să faci un truc, ți-ai dat seama că de fapt ai puteri magice. Ai început să muți lucruri în camera ta, ba chiar ai mutat toată casa într-o lume cu basme după care ai transformat-o într-o casă de turtă dulce. Singura problemă este că se apropie ora la care părinții tăi vin acasă, deci totul trebuie să fie la fel ca la început și tu nici nu mai ai idee cu ce sa începi…
Pui de compunere 2 – Când te-ai trezit ai văzut-o pe Zâna Măseluță căutând sub perna ta un dinte, apoi ai dat de Zâna Zorilor în Bucătărie, când să te speli pe dinți apa vorbește cu tine, iar pereții încep să se miște încet, acuzând dureri de spate din cauza faptului că atâția ani nu au avut cum să se miște din loc. Papucii merg fără ajutorul tău, hainele vin singure și te îmbracă, cărțile și caietele zboară spre ghiozdan.
Pe drum spre școală vântul îți spune o poveste, iar la teza de matematică Einstein însuși îți șoptește răspunsurile corecte.
Pui de compunere 3 – Lângă casa ta este o clădire părăsită și deși toată lumea ți-a spus să nu te duci niciodată aici, într-o seară ai mers cu încă doi prieteni. Printre umbre ai dat de un șoricel care vorbește și care ți-a povestit că acum mulți ani de zile a fost un prinț. A fost blestemat de o vrăjitoare și acum fuge de pisici și se refugiază în întuneric.