Tema: compunere cu titlul “Cum am petrecut vacanța de iarnă”

vacanta de iarna

Sursa foto: http://bit.ly/xJIz4T

Pui de compunere 1 – Un fulg de nea ți-a vorbit și ți-a povestit cum s-a născut el, cum Soarele a vrut să-l topească și până la urmă a ajuns la fereastra ta.
Pui de compunere 2 – Ai fost la bunici și când ai ajuns acolo casa lor dispăruse, era luată de vântul puternic de iarnă și dusă în alt loc al lumii. Cum ai adus tu casa înapoi?
Pui de compunere 3 – Soarele e deprimat! Nu are cum să mai iasă pe timp de iarnă. Ce îi spui ca să nu mai fie trist și să înțeleagă că și iarna trebuie să existe?
Pui de compunere 4 – Ai citit multe cărți în timpul vacanței și la un moment dat toate personajele din cărți au devenit realitate. Nică îți bătea la ușă, Bambi căprioara era în fața blocului tău și tu te-ai trezit cu Moromete la micul dejun la masă.
Pui de compunere 5 – Ai fost la un spectacol de teatru unde actorii au avut nevoie de ajutorul tău pentru a termina spectacolul, așa că i-ai ajutat și ai decis să te faci actor atunci când vei crește.
Pui de compunere 6 – L-ai cunoscut pe Moș Crăciun și ai făcut o vizită la atelierul său pentru că avea nevoie de cineva care să împacheteze cadourile pentru copii.
Sper să vă placă măcar o idee dintre cele de mai sus și să faceți super compuneri. 🙂