Tema: Compunere cu titlul “Aventurile mele de ciocolata”

Sursă foto: http://bit.ly/QA9NYq

Pui de compuneri 1 – Visezi ca ai ajuns intr-o lume toata din ciocolata, unde atat oamenii,

cat si casele lor sunt toate din ciocolata. Cum esti un mare fan pentru acest dulce, incepi sa gusti din toate numai ca pe parcurs ce gusti din ele, tot auzi diverse sunete. Sunt de fapt casele, gardurile si masinile care incep sa-ti vorbeasca, sa-ti povestesca despre istoria ciocolatei.

Pui de compuneri 2 – Intr-o competitie dintre ciocolata si vanilie cine ar castiga? Iti poti imagina ca se organizeaza un concurs al celui mai bun desert din lume si ca ciocolata vine cu cele mai bune prajituri, sortimente cu alune de padure si caramenl, iar vanila aduce inghetata sau crema de prajituri.

Care crezi ca sunt probele prin care ar trebui sa treaca fiecare desert pentru a ajunge “in finala”? Dar marea finala in ce ar consta?

Pui de compuneri 3 – Te duci in vizita la o fabrica de ciocolata si acolo gasesti patronul acestei fabrici, un batranel care iti povesteste ca are 234 de ani si de 224 de ani este fan al ciocolatei pe care o produce. El spune ca de fapt el a inventat ciocolata si ca acum acest desert a prins viata si ca il obliga sa produca din ce in ce mai multa. Vrea o intreaga armata pentru a transforma lumea asa cum o stim noi, vrea ca toti oamenii sa fie sclavii unei… ciocolate 🙂