heidi_2Acum câteva zile vă invitam cu mic cu mare la un atelier special în care copiii au învățat cum pot face felicitări personalizate de ciocolată. La început de lună martie, în loc ca micuții să alerge prin magazine și pe la tarabe pentru a găsi o felicitare specială pentru mama sau să o facă chiar ei singuri cu mânuțele pricepute, au făcut una dulce și cu tot felul de minuni: de la merișoare, la alune de pădure, ingrediente mai sărate sau mai dulci, unele chiar iuți.
Copiii s-au bucurat de experiența din fabrica de ciocolată și, după cum se vede în fotografiile de la atelier, s-au distrat pe cinste sau măcar au rămas impresionați de atâtea informații primite de la ciocotalierii Heidi care le-au fost alături pe parcursul experienței cu sfaturi și nu numai.
heidi_4
Părinții au stat, din păcate, pe margine, dar s-au bucurat la final de rezultatul dulce făcut doar pentru ei de cei mici. Încă nu știm cine a mâncat felicitarea și cine o păstrează în rol de amintire frumoasă, dar știm sigur faptul că și adulții au plecat cu zâmbetul pe buze acasă Asta deși din păcate vremea nu a ținut deloc cu ei pe 4 martie, pentru că a fost fix în perioada în care erau viscole și temperaturi cu minus în față de ziceai că așteptăm iarna și nicidecum primăvara.
heidi_3
Raluca Harabagiu ne-a povestit după cum urmează: “Fetița mea s-a distrat de minune și a venit epuizată, dar fascinată de cele văzute și experimentate 🙂 Cred că este una dintre amintirile marcante ale vârstei de 9 ani și vă mulțumim foarte frumos pentru invitație, ocazie, organizare impecabilă și experiență, în sine. O idee excelentă! Vom recomanda cu drag și încredere prietenilor noștri să încerce atelierul de ciocolată dacă vor să aibă parte de o experiență deosebită și, de asemenea, vom încerca să revenim pe cont propriu, cât de curând
Cristina Hornoiu a povestit pe larg chiar pe blogul ei despre tot ce a experimentat: “Am învăţat cum e cu cele trei tipuri de ciocolată. Le-am gustat. Am văzut cum arată, în realitate, fructul de cacao, şi cum se face ciocolata. Sau cum îţi faci singur ciocolata. Dacă la raft la magazin nu te hotărăşti prea uşor ce anume să alegi, la atelierul Heidi este şi mai greu… nu ştiu să spun exact câte variante de ingrediente ai la dispoziţie, puteţi număra cutiuţele în fotografie, dar aveţi aproape orice puteţi pune într-o ciocolată, pentru toate gusturile: sărat, dulce, amărui, picant etc.
Puteți citi toată povestea pe TalentedeNazdravani.ro.
Imediat ce mai primim povești de la participante și participanți de toate vârstele, venim și completăm acest articol, până atunci să aveți o săptămână duuulce!