[vc_row][vc_column][vc_column_text]O campanie frumoasă, ce ne invită la cântat.
Chiar dacă ați fost sau nu în corul școlii, aveți sau nu voce, stim sigur, sigur că și voi ați cântat cel puțin o dată în viața voastră Moș Crăciun cu plete dalbe… vă invităm să o mai faceți încă o dată și să faceți și o faptă bună cu acest lucru.
Inițiativa este una ING, care a lansat această campanie pentru a veni în sprijinul copiilor de la Fundația Copii in Dificultate. Fiecare ajutor din partea voastră înseamnă o pereche de ghetuțe pentru iarnă, primită de copiii care au nevoie mare de încălțăminte.
Și acum să detaliem exact despre ce este vorba. ING vrea să facă cel mai mare colind cântat de utilizatorii de Internet. Ce colind? Moș Crăciun cu plete dalbe. Așadar, suntem invitați cu toții, cu mic, cu mare să ne înregistrăm când cântăm și să urcăm clipul pe platforma ING. Fiecare clip urcat “se traduce” printr-o pereche de ghetuțe pentru un copil. La final, vom avea fiecare in rol în cel mai mare și mai sufletist colind din toate timpurile.
Și ca să vedeți că noi nu doar scriem despre inițiativă, ci ne-am pus serios pe fapte, iată-ne cântând. Cum am putut mai bine. Haideți și voi! Ieșiți la colindat, măcar online, și faceți o faptă bună! Cineva va primi o pereche de ghetuțe pentru fiecare colind![/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=fRPlQSNj2yU”][/vc_column][/vc_row]