Centrul KinetoBebe si Asociatia Cortina, va invita in data de 28 noiembrie 2014, ora 18.00, la primul eveniment din seria povestilor terapeutice dedicate copiilor cu varsta de peste 4 ani. Povestea va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu.

“Mami, spune-mi o poveste!”

De cate ori nu vi s-a cerut asta de catre copiii vostri?
Nu intamplator copiii aleg aceasta cale de comunicare – Povestea. Cu ajutorul ei stabilesc o stare de intimitate cu povestitorul, depasesc granita realitatii intr-un mediu securizat, traiesc experiente noi cu si prin personaje, simt emotia de a ajunge la deznodamantul povestii.
O poveste cu talc, aleasa cu scop, poate ajuta la rezolvarea unor probleme precum: teama de abandon, gestionarea furiei, cresterea stimei de sine, dar si la dezvoltarea imaginatiei si a comunicarii.
Povestea terapeutica este o metoda eficienta pentru conectarea cu ai nostrii copii si oferirea unui mediu in care ei sa-si identifice problemele si sa gaseasca resurse pentru a le infrunta.
Va asteptam, cu mic cu mare, la o seara de poveste unde atat copiii cat si parintii vor gasi un ambient cald, placut si noi resurse pentru rezolvarea nevoilor/problemelor.

Povestea din 28 noiembrie va fi citita de actrita Medeea Marinescu iar copiii ii vor deslusi talcul cu ajutorul psihologului Adina Dumitrescu .

Calendarul intalnirilor viitoare :
4 decembrie – povestitor actorul Marius Manole
9 decembrie – povestitor actorul Serban Pavlu
15 decembrie – povestitor actrita Maria Buza
Rezervari la telefon: 0727. 988.679
Pret bilet: 35 lei (include participarea parinte si copil)