samsung-antipa
Atat evolutia tehnologiei, cat si ultimele generatii de copii au avut parte de schimbari majore si evolutii insemnate. Va intrebati oare daca aceste doua aspecte au vreo legatura una cu alta? Bineinteles ca da. Tehnologia, pe langa faptul ca ne-a facut viata mai usoara, eliberandu-ne de unele eforturi solicitante, a avut o contributie substantiala in ceea ce priveste educatia copiilor nostri si accesul acestora la informatie.
Stim cu totii ca micilor strengari le place sa fie implicati in diverse activitati cu ajutorul carora sa descopere lucruri noi. Dar intotdeauna se vor implica cu placere in activitatile in care invatarea se face in moduri distractive si neaparat in echipa. Sa nu mai vorbim de faptul ca sunt atat de fascinati de tehnologie, incat isi doresc intotdeauna sa fie inconjurati de gadget-uri de ultima generatie.
Datorita inclinatiilor pe care le au strengarii spre a cunoaste mediul inconjurator si spre a descoperi tehnologia ca o noua si usoara modalitate prin care pot face acest lucru, Samsung s-a gandit sa le faca o bucurie si sa le ofere ocazia de a participa impreuna cu prietenii si colegii la activitati creative, competitive si in acelasi timp distractive.
Prin urmare, Samsung invita toti copiii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani sa descifreze secretele naturii cu ajutorul tehnologiei. Cu aceasta ocazie, cei mici vor putea sa participe la prima Vanatoare digitala de comori in care cei mici pot cauta indicii pentru a descoperi animalele intr-un mod distractiv si inovativ. In felul acesta, micii exploratori vor afla lucruri noi si interesante despre animale si se vor distra alaturi de alti copii, deoarece vor putea forma echipe de 3-4 persoane. Mai mult, lucrul in echipa le va oferi ocazia de a intra in cursa pentru castigarea mai multor premii amuzante si educative.
Evenimentul organizat de Samsung va avea loc la Muzeul Antipa in zilele de 15 si 16 noiembrie, in intervalul orar 14.00 – 19.00. Scopul acestuia este de a le insufla copiilor pasiunea pentru stiintele naturii, de a descoperi lucruri noi intr-un mod prietenos si inovativ, de a-i indemna sa interactioneze cu tehnologia si nu in ultimul rand de a le face mai placute vizitele la muzeu.
Evenimentul Vanatoarea de comori face parte din parteneriatul dintre compania Samsung Electronics Romania si Muzeul Antipa, care a debutat inca din anul 2013 cu scopul de a imbunatati experienta in muzeu cu ajutorul tehnologiei.
Eveniment Facebook.