magazinul lalu
Ajunsă în magazinul Lalu de pe Calea Victorie 136 am răsuflat uşurată când am văzut paleta coloristică pentru hainele şi încălţămintea de nou născuţi, copii între 2 si 8 ani şi adolescenţi de la 8 la 16 ani care nu se rezumă la albastru pentru băieţi şi roz pentru fete.
Magazinul, deşi nu se bucura de o suprafaţă prea generoasă, are rafturile aşezate astfel încât să ofere un spaţiu aerisit unde poţi găsi cu usurinţă produsele. Magazinul Lalu este de aproximativ un an pe Calea Victoriei, timp de 3 ani a fost în zona Ateneului, iar produsele le poti găsi pe lângă magazin, la Salonul Baby Expo si pe site-ul magazinului.
Încălţămintea din magazinul Lalu
După câte am vazut eu marfa din magazin este împărţită jumătate cu încălţăminte, jumătatea cu îmbrăcăminte pentru copii şi adolescenţi. Pe fiecare perete din magazin există rafturi cu încălţăminte italiană şi comodă de la Primigi, colorată şi trendy de la Agatha Ruiz de la Prada şi practică de la brandul spaniol Garvalin.Mărimile la încălţăminte încep de la 18 şi ajung până la 39, deci nu numai copiii îşi pot găsi de încălţat aici ci şi mămicile.
Pentru a găsi mărimea potrivită de încălţăminte poţi folosi accesoriul sub forma de talpă cu numere, dar poţi intra şi pe site-ul magazinului Lalu pentru a folosi graficul mărimilor de pantofi.
incaltaminte magazinul lalu
Preţuri pentru încălţămintea din magazinul Lalu
Ghetele de băieţi de la Primigi au preţuri între 135 lei (la promoţie de la 210) si 315 lei, dar la unele mărimi, precum 31 sau 36, preţul creşte cu câţiva zeci de lei. Adidaşii Garvalin pentru băieţi sunt între 135 şi 235 lei. Cizmele pentru fetiţe şi adolescente sunt între 150 şi 339 lei, iar ghetele între 145 şi 195 lei. Pantofii sport pentru fetiţe sunt între 150 şi 215 lei, iar pantofiorii şi balerii încep de la 120 lei şi ajung până la 225 lei.
magazinul lalu
Îmbrăcămintea din magazinul Lalu
În magazinul Lalu găseşti haine pentru fetiţe şi băieţi începând de la nou nascuţi, trecând prin cei de la 2 la 8 ani şi ajungând până la adolescenteţii de până în 16 ani. Firmele de haine pe care le vei găsi sunt Mayoral şi Mc Baby.
Să vă vorbesc puţin despre paleta coloristică pentru acest sezon. La fete am observat ţinute în combinaţie de roşu, alb, gri şi bleumarin şi ţinute cu diferite tonuri de mov sau roz  în combinaţie cu gri sau alb. La băieţi paleta coloristică îmbină diferitele nuanţe de albastru cu gri, roşu şi verde.
Gecuţele pentru fetiţe sunt între 140 lei (pentru fetiîe de 3-6 luni) şi 215 lei (fetiţe 8 – 10 ani), paltonaşele de la 134  (fetiţe 3 -6 luni) până la 220 un paltonaş pentru ocazii speciale. Rochiţele le găseşti începând de la 87 lei (fetiţe 9 – 12 luni) şi până la 172 lei (fetiţe 8 – 10 ani).
Gecile pentru băieţi sunt între 149 (cele de raiat pentru băieţi până în 2 ani) şi 195 lei (gecile din fâş pentru băieţii între 8 si 14 ani). O cămăşuţă pentru un bebe până în 6 luni e 67 lei şi ajunge până la 99 lei una pentru băieţi între 8 şi 14 ani.

Magazinul Lalu
Calea Victoriei 136
Telefon : 021.311.70.06
Program magazin
Luni Vineri 10 – 20
Sâmbătă 10 – 18
Duminică Închis
Lalu.ro
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursa foto – Mihaela Gheață
[nggallery id=78]