loris baby
Magazinul Loris Baby a fost deschis în noiembrie 2009, produsele pot fi achizitionate şi online de pe www.vipbebe.ro dar şi de la târgul pentru copii Kidex.
Ce găsim la magazinul Loris Baby?
carucioare stokke
Cărucioare cu kituri în funcţie de sezon de la Stokke
În primul rând cărucioare, scaune auto şi mobilier de la Stokke, jucării de la Molto, mobilier pentru camera copilului de la Pali, aparatura de bebeluş de la Miniland, cărucioare şi landouri de la Mutsy.
Acum să le luăm pe rând. Cărucioarele de la Stokke sunt vedetele magazinului. Mi-a plăcut faptul că cele mai multe dintre aceste cărucioare au incluse o geantă încăpătoare unde mămica poate pune tot ce e necesar pentru o plimbare cu bebeluşul. Și pentru că tot suntem în sezonul rece, află că  în magazin poţi găsi cel mai călduros cărucior dotat cu kit de iarnă. În afara faptului că micuţul tău va fi protejat de frig datorită capotinei bine izolate cu margine detaşabilă din blaniţă de oaie, căruciorul are şi protectie anti vânt şi zăpadă şi ceea ce mi s-a părut cel mai tare, este husa pentru mâini captusişită cu blăniţă moale de oaie care-ţi păstrează mâinile la cald în timp ce te plimbi.
Dacă esti adeptul proverbului care spune ca omul înţelept îşi face vara sanie şi iarna car, să ştii că pentru cărucioarele Stokke există şi kitul de vară care conţine umbrela şi husă protectoare din prosop pentru partea sport.
jucarii educative copii
Jucării care dezvoltă imaginaţia de la Molto
Jucăriile care mi-au atras atenţia au fost cele de la Molto şi asta pentru că stimulează imaginaţia copilului şi unele dintre ele pot fi adaptate diferitelor stadii de creştere, astfel încât copilul se poate juca culcat, sezând sau în picioare. O astfel de jucărie este Arcada muzicală (265 lei). O altă jucărie drăgălaşă este Păpuşa Gusy (45 lei) pe care atunci când o îmbrăţişezi se aprinde.
Pe lângă jucării, tot de la Molto există şi niste accesorii pentru confort, de exemplu suportul pentru dormit (70 lei) care păstrează copilul culcat pe spate, lucru care îi permite o respiraţie mai uşoară şi suportul pentru respiraţie (210 lei) cu o suprafaţă înclinată care favorizează respiraţia, refluxul gastro-esofagian şi digestia, şi, în plus, include un sistem de memorare a ultimei poziţii a capului copilului.
Aparatură pentru bebeluş de la Miniland
În ceea ce priveşte aparatura pentru bebeluş de la Miniland, vei găsi în magazin începând de la interfoane simple (189 lei), interfoane cu ecran (1350 lei), umidificatoare cu telecomandă (477 lei) până la încălzitoare de biberoane (200 – 270 lei) şi termometre digitale (30 – 160 lei).
Mobilier pentru copii
Daca pătuţul pentru copil îl poti ridica direct din magazin, dacă doreşti un dormitor complet de la Pali trebuie să ştii că acesta se face pe comandă şi costă între 6.844 lei şi 9.077 lei. Pe lângă paturi de lemn, în magazinul Loris Baby sunt şi paturi pliante cu  masă de înfăşat şi cu suport cu jucării (850 lei de la Graco) sau buzunare pentru depozitarea diverselor lucruşoare, saltele de pătuţ antibacteriene, antisufocare şi antifoc.
Cărucioare urbane de la Mutsy
Cărucioarele şi londourile de la Mutsy sunt cu siguranţă pentru părinţii urbani şi spun asta pentru că scheletul unui cărucior Mutsy poate fi folosit pentru a pune coşul de cărucior, coşul de landou sau coşul auto. În plus, cărucioarele Mutsy au tot felul de caracteristici care-ţi permit montarea părţii sport atât cu faţa cât şi cu spatele, spătarul este reglabil, mânerul este ajustabil în funcţie de înălţime şi este inclus şi un coş pentru cumpărături.
Pe lângă toate acestea, găseşti în magazin o gamă variată de scaune de maşină cu preţuri de la 250 lei (scaun de maşina Car Sport care se fixează cu centură de siguranţa a maşinii) până  la 1060 lei (scaun auto Easy Going Fix), premergătoare (160 – 267 lei), leagăne şi balansoare (251 – 1226 lei).
Nu uita când mai ai drum pe bulevardul Decebal să te opresti numărul 18 pentru ca acolo este magazinul Loris Baby.

Loris Baby
B-dul Decebal, nr 18, sector 3, Bucureşti;
Mobil: 0788.885.024
ZAPP tel fix:: 0788.653.482
RDS tel fix: 031.808.88.89
e-mail: office@vipbebe.ro
Orar:
Luni – Vineri 09:00 – 21:00
Sâmbătă 10:00 – 19:00
Duminică – Închis
Tocmai ai citit un post scris de un Guest Author.
Și tu poți publica pe UrbanKid.ro.
Mihaela GheataGuest Author: Mihaela Gheață
Am rude cu mici kinderi, prieteni cu puiuți de om și, la un moment dat, voi vrea și eu să fiu mămica unui bebe ștrumf. Până atunci, mă documentez și vă informez și pe voi despre locuri de joacă pentru copii, magazine, vacanțe și alte lucruri legate de copiii urbani

Sursa foto – Mihaela Gheață.[nggallery id=73]