jucarii educative
Începem cu… o umbrelă! Că na, e toamnă și stă să plouă mai mereu, așa că și cel mic trebuie să țină o umbrelă în ghiozdănașul lui, nu?
Am găsit niște umbrele – broscuțe haioase ce, după mine cel puțin, ar trebui să fie nelipsite din “garderoba” piciului. Și dacă broscuța nu este pe placul copilului, există și model cu un cățel.
Preț? 26 de lei și poate fi comandată online de aici.
umbrela broscuta
umbrela catel
Dacă plouă și nu aveți chef de plimbare, n-aveți cum să stați în casă și să nu faceți nimic, nu? Avem soluție, este vorba de un set de pictură marca Disney pentru copii talentați.
Setul conține o mapă de carton și 2 planșe pentru pictat cu toate personajele cunoscute Disney, de la Mickey Mouse la Minnie și Tinker Bell. Are și o pensulă, dar și un set de 6 acuarele pe bază de apă.
Costă 16 lei și poate fi cumpărat de aici.
set de pictura disney
Așa-i că-ți face cu ochiul pictura, dar te gândești la cât ai de curățat după cel mic? Mai bine să deseneze, nu?
Tot din seria “să ne distrăm și să învățăm” avem carțile de colorat cu muuuulte jocuri și provocări distracțive pentru copii. Sunt în format A4 și au ântre 96 și 112 pagini cu ilustrații tot din desene animate.
Preț? 13 lei și dacă vreți să-l achiziționați click aici.
carti de colorat
Și , cum tot vorbim de cărți, am găsit și niște cărți de joc drăguțe, ba chiar unele magice. Vă vor învăța, pe tine și pe copil adică pentru că știm că nici tu nu te vei putea abține să nu te joci cu ele, numere de magie. Peste 20 de trucuri, realizate cu ajutorul a 52 de cărți.
Costă 26 de lei și pot fi cumpărate de aici.
carti de joc magice
La final, vă mai arătăm o modalitate prin care cel mic sau chiar și voi veți putea trimite o felicitare ce va însemna cât o mie de cuvinte. Felicitarea este de fapt un cadou al unei jucării de pluș sau nu… ori jucăria de pluș e de fapt o felicitare… nu mai înțelegeți nimic, nu? Nici noi, cert e ca avem niște jucării mai mult decât interesante ce țin în brațe o felicitare care transmite gânduri și sentimente frumoase, ba chiar și o poză inserată cu atenție în locul felicitării.
Costă 11 lei și poate fi cumpărată de aici.
plusuri cu felicitare
jucarie plus felicitare
Sursă foto principală: uscdfive publicaffairs/ Flickr.com