La Piazzetta
Au început să apară decapotabile și fustițe scurte, ăsta e semn că a cam venit vremea teraselor. Numai că în mintea child-proof a unui părinte terasă înseamnă: alergat printre mese după copil, trântit ceva tacâmuri pe jos, copil ieșit din perimetrul terasei pe trotuar sau pe stradă. Deja nu mai vorbim de zen și relaxare. Numai că…
… Există o terasă, nici prea mare nici prea mică, nici în centru nici la periferie (zona Obor), care beneficiază de o dotare minunată: loc de joacă pentru copii. La Piazzetta e puțin dosită, dar astfel devine un loc plăcut și  liniștit. Curtea e plină de verdeață și flori, ceva pietriș (e minunat pentru copii) și vreo 2-3 alei pentru alergat. Într-o curte mică, separată de locul plin de mese, e amenajat un loc de joacă pentru copii. Adică tobogan, căsuța din plastic, coș de baschet la înalțimea piticimii, triciletă și încă alte câteva chestii de entertainment pentru cei mici. Aaa! Și pietriș pe jos :).
Pentru cei mari există video-proiector și meniu ce include băuturi alcoolice :). Nu vă gândiți că puteți comanda doar pizza și paste. Da, meniul e unul preponderent italian, dar găsiți și ficăței și cârnați la grătar. Iar atunci când vine puștimea înfometată de la joacă sigur puteți comanda ceva pe placul lor.
Terasa o găsiți la adresa: Sos. Mihai Bravu, 32, sector 2, Bucuresti. E deschis între 12:00 și 24:00.
Rezervări și detalii supliementare la telefon: +4 021 252 24 33 / +4 0723 594 044 / +4 0788 705 656
Have fun!