scaune de copil la Clubul Taranului
Într-o vineri, pe la prânz, ne strângem două mămici cu copiii şi hotărâm să dăm o fugă la Clubul Ţăranului Român. Afară soare, cald, tocmai bine de stat la terasă. Ne încumetăm să comandăm un platou ciobănesc şi o salată de vinete şi în timp ce aşteptam mâncarea alergăm care încotro după cei doi pitici umblători.
Ne gândeam cum o să mâncăm noi în picioare, alergând care în stânga, care în dreapta, înghiţind cu noduri mâncarea. Din nou nu îndrăznim să întrebăm de scaun de masă pentru copii, nefiind obişnuite să găseşti aşa ceva la terasele noastre. Norocul nostru a fost că una dintre ospătăriţe ne întreabă aşa timid: nu vreţi să vă aduc un scaun de masă? Şi noi în cor, cu un zâmbet larg pe faţă: Daaa. Şi ne-au adus două scaunele (unul roşu şi unul albastru, că deh, fetiţă şi băiat aveam la masă). Şi au stat copiii cuminţi, molfăind la câte o legumă sau covrig. Noi liniştite, am savurat brânzeturile şi vinetele. Nimeni nu a fost deranjat de gălăgia şi murdăria pe care am făcut-o. Ba din contră, probabil nu foarte obişnuiţi să aibă aşa oaspeţi de seamă :), personalul de acolo a fost foarte drăguţ şi foarte săritor.
Mizerie
Mâncarea vine foarte repede şi este chiar foarte gustoasă. Nici iarba de lângă bisericuţa de lemn din curtea Clubului Ţăranului nu este mai prejos, deasă şi bună de colindat de-a buşilea. Şi curtea e suficient de mare cât să alerge copiii fără să încurce pe cineva.
Per total, a fost foarte bine. UrbanKid.ro mai merge acolo!
Pe viitor, dacă mai mergeţi la vreo terasă, întrebaţi dacă au scaun de masă pentru copii…întrebarea moarte n-are. Poate n-aveţi norocul să fie ospătari aşa săritori şi proactivi şi să vă întrebe de scăunel.
Clubul Taranului - MȚR
Dacă mai ştiţi şi alte locuri unde putem ieşi cu copiii, la terase şi nu numai, scrieţi-ne!