Iolo.ro
Sub genericul ”Cu ce mai îmbrăcăm copiii”, azi vă prezentăm iolo.ro. Și când zicem ”copii” ne referim la puștimea de până-n 12 ani, că restul ne îmbracă ei pe noi  🙂 .

Că tot vine vara și la ăștia mici nu e ca la noi. La ei hainele de anul trecut sunt pa, așa că shoppingul nu e deloc fiță, e necesitate. De asta vă și spunem despre iolo.ro, pentru că știm că o să vă fie de folos. E un magazin online cu haine pentru copii. Dar haine! Adică multe și frumoase, ai de unde alege și ai și ce alege. Toate sunt foarte cool și prețurile potrivite.
train bluza albastra iolo.ro
Hăinuțele pe care le găsești acolo sunt pentru copii de la 0 la 12 ani și au cam tot ce-ți trebuie, fie că ai fetiță, fie că ai băiețel. Comanda vine destul de repede (depinde ce modalitate de livrare alegi – curier sau poștă) și, foarte important, ca să plasezi o comandă nu ai nevoie să-ți faci cont, să-ți încarci memoria cu useri și parole. Rochita-Cloudlet iolo.roAlegi ce produse vrei, apeși ”comandă”, cineva te sună și o confirmi prin telefon și asta e. Aștepți produsele la ușă cu banii-n dinți. Pentru o comandă mai mare de 200 de lei, transportul e din partea casei.
Și ca să vă faceți o idee de preț, rochița și baticul din imagine costă 52 de lei.