City Grill
Dragi părinţi, doritori de ieşiri gastronomice, fără prea multe pretenţii, într-un oraş mare şi încă friguros cum e acum Bucureştiul – am mai găsit un loc unde poţi să iei copilul cu tine – la City Grill.
Scaun de copii la City Grill
După vântul şi pustietatea din jurul prânzului pe care le-am găsit în Herăstrău, am aterizat la City Grill Primăverii. Auzisem că ar fi de mers cu copilul şi am zis să încercăm. Şi a fost de bine. Unul dintre cele mai mari avantaje (mai ales pentru copii între 6 luni şi 1 an – când încă nu merg dar nici în braţe nu mai stau) – au scaune de masă pentru copii. Şi sunt foarte ok şi curate. Apoi, au locuri speciale pentru nefumători (şi totuşi chiar nu se simte fumul). Mâncarea vine repede, aşa ca să nu dai timp copilului să se plictisească prea mult. Au şi meniuri pentru copii (cu ciorbiţe, salate, deserturi). Ospătarii au fost foarte drăguţi iar ceilalţi meseni nu s-au revoltat la auzul chiuielilor şi bodogănelilor emise de fetiţa noastră de 10 luni.
Meniu Copii City Grill
Aşadar, cred că merită încercat…asta până când se deschid terasele şi copiii ori dorm în landouri ori au învăţat deja să meargă 🙂