Papusi din sosete
Suntem serioși așa cum ne știți de altfel și vorbim cât se poate de serios! Șosetele s-au săturat să fie călcate în picioare și apoi aruncate pe sub pat, unde dau de praf și de întuneric. S-au întâlnit la o ședință secretă a tututror șosetelor din lume și regina a decis că trebuie să ia atitudine! Au ales să devină păpuși, dar nu înainte să dea teste pentru a vedea care dintre șosete sunt cele mai pricepute pentru această nouă viață. Ce a ieșit? Păpuchette! 🙂

Dacă nu v-ați dat seama încă păpușile din fotografia de mai sus sunt de fapt niște șosete frumos colorate, cusute și puse cap la cap astfel încât să aducă veselie pe chipul oricui. Trebuie să recunoștem că nu doar cei mici se vor bucura de o astfel de jucărie în casă, pentru că și eu dacă aș primi un astfel de cadou aș fi cu gura până la urechoi câteva zile bune.

Sunt moi, deci pot fi potrivite pentru orice vârstă, cu excepția celor care au nasturi sau puf ori alte accesorii, sunt extrem de colorate și pot veni în culorile șosetelor preferate.
Minunățiile ies din mâinile pricepute ale Danei Stavaru care ne oferă sute de modele, unele mai colorate și frumoase decât altele.
Nu am știut exact la care să ne oprim pentru a vi le arăta pe cele mai frumoase și recunosc că am ales fotografiile nu după cât de frumoase sunt pentru că nu am reușit să aleg doar câteva, dar vă las pe voi să vă uitați printre toate pe site-ul oficial sau în albumul de pe Facebook.
Cum vi se par? Nu-i așa că parcă nu ați mai purta șosetele și le-ați da pe niște păpuși? 😀