Ingrediente:

  •   50g bulgur
  •   1 cană de pătrunjel tocat foarte mărunt
  •   1 cană de roșii cherry
  •   2-3 fire de ceapă verde
  •   1/2 ceapă uscată
  •   câteva frunze de mentă proaspătă (opțional)
  •   1/2 de cană de suc de lămâie
  •   1/4 cană de ulei de măsline
  •   sare

Mod de preparare:

Peste bulgur se adaugă o cană de apă fierbinte. Se amestecă cu o lingură, apoi se aruncă apa în exces. Se lasă deoparte 10 minute.
Se taie mărunt pătrunjelul, roșiile, ceapa verde, ceapa uscată și se adaugă peste bulgur.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: jakub_hla/ Flickr.com.