Ingrediente:

  • 1 sfeclă roșie medie
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 măr
  • 1 țelină mică
  • 1 lingură de semințe de floarea soarelui
  • sare

Mod de preparare:

După ce ați spălat temeinic legumele, răzuiți-le cât mai fin. Adăugați semințele de floarea soarelui, puțină sare și amestecați. Salata aceasta poate fi oferită ca atare sau transformată în piure.
De câteva zile îmi doream o asftel de salată înainte de micul dejun. Azi am făcut-o și am devorat-o în doar câteva minute, timp în care puștoaica mea mai mult s-a jucat cu ea decât a mâncat-o. Poate mâine va fi invers, mai multă salată și mai puțină joacă 🙂
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: _Nezemnaya_/ Flickr.com.