Ingrediente:

  •  2 banane bine coapte
  •   1/4 cană suc de mere
  •   1/2 linguriță de vanilie
  •   1/4 linguriță de scorțișoară
  •   1/4 linguriță de nucșoară
  •   1/3 cană de stafide
  •   2 căni de fulgi de ovăz

Mod de preparare:

Zdrobiți bananele cu furculița apoi amestecați alimentele în ordinea enumerării lor. Fulgii de ovăz se folosesc cruzi și nu trebuie înmuiați în prealabil.
Citiți toată ețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: micurs/ Flickr.com.