Lăsăm bucatele la o parte (pentru că de obicei când punem în aceeași propoziție “Sărbători de Iarnă” și “tradiție” la asta se rezumă) și astăzi vă povestim despre o familie care are drept tradiție ca înainte de fiecare Crăciun petrecut împreună să construiască un lego imens.
Familia Addis are un arsenal de 100.000 de bucăți de lego și rezultatul este unul care poate intra fără probleme în Cartea Recordurilor, pentru că an de an atât părinții, dar și copiii își petrec mai bine de 200 de ore pentru a asambla cel mai mare lego pe care l-am văzut mulți dintre noi.
Catherine, mămica familiei, povestește că acum 18 ani, pentru a sărbători nașterea lui Tom, a primit de la niște prieteni câteva piese de lego. Așa a început totul. Au decis să cumpere din ce în ce mai multe piese și să construiască împreună mereu câte ceva nou. Cum totul se petrecea în jurul Crăciunului, joaca a devenit odată cu trecerea anilor o frumoasă tradiție.

Ok, dar ne veți întreba dacă familiei îi ia peste 200 de ore pentru a asambla imensa jucărie, cât durează să o desfacă. S-au gândit și la asta și an de an, atunci când vor să așeze piesele în cutii, familia cheamă toți prietenii la o petrecere pentru “demolarea” jucăriei.
Citiți mai multe despre tradiția lego-ului de Crăciun pe dailymail.co.uk.