Ingrediente:

  • 50-100g de pește alb (cod, merluciu, păstrăv)
  • 200 ml lapte
  • un sfert de avocado
  • 1 lingură de orez brun / basmati
  • 1 linguriță de ‘Verdețuri a la Provence’ (amestec de verdețuri de la Fuchs care conține rozmarin, cimbrișor, pătrunjel, busuioc, maghiran, cimbru, oregano și leuștean)

Mod de preparare:

Peștele se fierbe în lapte în jur de 7-10 minute, în funcție de grosimea feliei de pește. La final, cu 1 minut înainte de a închide focul, se adaugă condimentele uscate. Se curăță peștele de eventualele oase.
Citește toată rețeta și comentează pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: thienzieyung/ Flickr.com.