Ingrediente (pentru 2 tăvi de cuptor):

  • 360g făină
  • 200g unt
  • coaja rasă de la o lămâie
  • 4 gălbenușuri sau 2 ouă întregi
  • 40g fructoză
  • 2 linguri de sirop de agave
  • 4 linguri de nuci tocate mărunt

Mod de preparare:

Într-un vas se amestecă făina cu untul până când compoziția capătă un aspect nisipos. Apoi se adaugă celelalte ingrediente și se frământă pentru a omogeniza aluatul, însă nu pentru mult timp. Puneți-l în frigider cel puțin o jumătate de oră.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: compujeramey/ Flickr.com.