Cu toate magazinele pline ochi cu jucării de plastic, de metal, de lemn, educative, care te îmbie la joc, la cântec, la timp liber, la distacție sau relaxare uneori e tare greu să alegi jucăria perfectă… sau măcar cea de care să se bucure copiii, pentru că cea perfectă este așa doar pentru câteva zile, până când copiii se plictisesc și găsesc o altă jucărie preferată.
Pentru copiii mici, jucăriile din materiale textile pot deveni cei mai buni amici, le pot lua la plimbare, pot dormi alături de ele și nu în ultimul rând chiar dacă le strâng sau trag de ele din toate părțile nu se vor rupe prea ușor, cel puțin nu la fel de ușor precum mâinile unei păpuși de plastic care se desfac cât ai clipi. Dacă sunt și făcute cu drag de mâinile dibaci ale cuiva care coase cu dragoste și oferă o poveste pentru fiecare jucărie atunci e și mai bine. Și am ajuns la Sucita Goodies care face jucării pentru adulți și copii mai mici sau mai mari cu sau fără nasturi, din materiale textile colorate sau mai puțin colorate… ce mai, pe toate gusturile și formele.
porc
Ce ne-a plăcut la Sucita? Faptul că fiecare jucărie este diferită, fiecare are o anume personalitate și chiar vine cu o poveste.
Nu sunt jucării perfecte, nu sunt făcute în serii identice și nu pot fi găsite pe rafturile marilor supermaket-uri, iar asta le face speciale.
catel
De exemplu, călelul de mai sus poate fi folosit și pe post de perniță atunci când alta nu este la îndemână sau șoricelul de mai jos poate sta alături de ceașca cu ceai de dimineață, pentru a oferi o poveste micului dejun.
soricei
Dacă nu vă plac cățeii sau șoriceii, atunci o pisică sau un porc haios (cam pătrățos chiar) își poate face prezența printre jucăriile dragi.
pisici
Iar de mămicile vor să fie “în ton” cu jucăriile, atunci poate vor o geantă colorată în care să se regăsească toate minunățiile pe care o mămică le poartă cu ea zi de zi.
geanta
Prețurile nu-s mari, cam la același nivel precum jucăriile din magazine – iar de vreți să vedeți mai multe jucării atunci “aruncați” un click pe pagina de Facebook Sucita Goodies.
Așa cum vă spuneam mai sus, Sucita Handmade Goodies știe să fure zâmbete, dacă vreți să comandați o jucărie dați un mail la ioana [@] sucita [.] ro și veți primi mai multe detalii.