Așa cum vă spuneam zilele trecut, cătina are foarte multe vitamine, printre care B, D, E, F, dar mai ales multă vitamina C.
Cum putem să preparăm cătina pentru a putea fi consumată pe termen mai lung și pentru a ne aduce toate vitaminele și nutrienții de care organismul nostru are nevoie? Cu miere, la borcan – este totul pe atât de simplu, pe atât de delicios.
Trebuie să spălați bine câteva borcane pe care să le uscați la fel de bine, iar rețeta sună cam așa: o parte de miere la 3 părți de cătină.
Amestecăm totul bine și băgăm la frigider. Totul se menține proapăt mult timp, ba chiar unii sunt de părere că putem să consumăm din el și peste doi ani pentru că totul se păstrează foarte bine la temperaturi scăzute.
Nutriționiștii spun că rețeta face minuni și că de preferat este să mâncăm o linguriță din amestec de dimineață, pe stomacul gol.
Voi consumați cătină? În ce fel preparată?
Sursă foto: jurnaldegospodina.blogspot.ro.