Dragi părinți care v-ați obișnuit să cumpărați gadget-uri de pe eMAG, avem o super veste pentru voi: de astăzi, alături de un laptop, niște căști, un PC sau un HDD puteți să comandați și o jucărie pentru ai voștri. O jucărie ori mai multe, pentru că secțiunea specială pentru copii are atâtea lucruri frumoase încât cu greu o să vă decideți care sunt produsele favorite.
Cu alte cuvinte, convinși fiind de faptul că eMAG e magazin serios, intrați să comandați… un mouse nou pentru PC și vă grăbiți pentru că după trebuie să trageți o tură pe la magazinele de copii să îi luați celui mic ceva “frumuseți” pe care și le dorește de mult timp. Eh, nu mai e cazul să vă grăbiți, ci doar să mai dați un click pe secțiunea cu produse pentru copii și la pachet cu mouse-ul nou vine și jucăria piciului.
Și pentru că tot am anunțat cu surle și trâmbițe noua secțiune pentru prichindei, mă gândesc că ar fi frumos să vă și arăt ce mi-a plăcut mie mai mult și mai mult.
Casute copii
Deși afară nu zărim soarele pe cer, este primăvară și o joacă la iarbă verde, în curtea casei ori la țară, este binevenită mereu. Mi-au atras atenția căsuțele pentru copii ce pot deveni locurile preferate de joacă pentru pici. Prețurile încep de la 70 lei, diferă în funcție de mărime, complexitate și materialul din care sunt acestea realizate.
Jucarii bebelusi
O altă categorie ce mi-a plăcut mult este cea cu jucării pentru bebeluși. Modelele sunt multe, la fiecare dintre ele descoperim ce simțuri dezvoltă și dacă jucăria a fost ori nu premiată de organizațiile internaționale. Cum sunt prețurile? Păi multe costă în jur de 20 lei.
Desen si pictura
De pictură și de lucru manual nu se plictisește nimeni niciodată. Nici nu ar avea cum cu atâtea culori și posibilități! Cărțicele de colorat, creioane, seturi cu felicitări sau cu modele de origami, ce mai, tot ce-ți poate trece prin cap!
Ați comanda jucării de pe eMAG? 🙂

Sursă foto principală: Freimut/ Flickr.com.