Cine nu știe despre CD-urile educative INTUITEXT rușine, cinci minute la colț, vă rugăm, sau intrați repede pe site să vedeți despre ce este vorba. 🙂
Lecții distractive de matematică, chimie, fizică, biologie și câte și mai câte! Atunci când spunem că lecțiile sunt “distractive” ne referim la jocuri cu ajutorul cărora cei mici învață toată materia, copiii bagă mâna-n foc că e vorba de joacă și timp liber, dar părinții știu mai bine. Au existat chiar părinți care au spus că ai lor copii și în vacanță cer să învețe! 😀
Dacă vă grăbiți să faceți comanda INTUITEXT, astăzi aveți parte de super reducere! Săriți repede cu click-urile și primiți orice CD cu lecții pe calculator la doar 12 lei. Atenție mare însă, așa cum vă spuneam și mai sus, oferta este valabilă doar pentru primele trei CD-uri comandate. Dacă vreți mai multe, prețul celorlalte va fi cel întreg. Singurele CD-uri care nu fac obiectul promoției sunt edițiile electronice ale Gazetei matematice și Revistei Matematice din Timișoara, precum și toate pachetele prezente pe site.
Pentru a beneficia de ofertă e musai să folosiți codul OFER-TA22 atunci când efectuați comanda la magazinul online
Geografia României se învață cu Geografika
Unul dintre CD-urile aflate astăzi la promoție este cel de Geografie clasa a VIII-a – GEOGRAFIKA – România interactivă, care poate fi utilizat atât de cei mici care trebuie să învețe pentru școală, cât și de către cei care doar vor să știe geografia României și, de ce nu, de către părinți.
Pentru a vă convinge cât de fain este CD-ul vă spun doar că el cuprinde zeci de hărți interactive, jocuri, puzzle-uri, sute de teste, posibilitatea de a compara două hărți sau de a nota ceva pe hărți.
Eh, ce spuneți? Încă nu v-am convins, hmm, atunci vă las cu o prezentare:
Voi ați folosit CD-uri educative de la INTUITEXT până acum? Cum vi se par? 🙂
LATER EDIT:
INTUITEXT a anunțat astăzi că promoția se prelungește pentru încă 24 de ore, așadar, dacă nu ați apucat să beneficiați de ea până acum, mai puteți comanda CD-urile la prețuri speciale până astăzi, 6 aprilie, la ora 00.00!