Despre cei de la Foto Union ați mai auzit, au pozat familii, au făcut portrete de copii sau școlari. Acum vor să pozeze îngeri! Și cum am auzit de acest lucru frumos, am zis că trebuie să dăm sfoară în țară.
Și despre Dacia Plant ați auzit cu siguranță! Noi avem prin casă diverse tincturi și gemoderivate, care ne-au ajutat să scăpăm de răceli, alergii sau chiar antibiotice.
Nu vă mai povestesc despre roi-ul cel vesel și creativ…
Toți și-au dat mâna și au venit cu un concept tare drăguț: au făcut o caravană și se deplasează cu ea, în lunile noiembrie și decembrie, pe la mai multe grădinițe din București unde spun povestea Îngerașului venit din soare, fotografiază copiii și dăruiesc din beneficiile naturii.
Weekend-ul viitor (24 și 25 noiembrie) caravana se odihnește la sediul Asociației ROI, din bulevardul Schitu Măgureanu nr. 45 – chiar lângă Cișmigiu – între orele 10.00 și 18.00,  unde sunt așteptați copii între 4 și 14 ani pentru poze, joacă, ateliere de spus povești sau părințit și multe cadouri din noua gamă de produse Îngerașul de la Dacia Plant. Participarea este gratuită!
Pe lângă povești, poze și joacă, evenimentul este dedicat lansării recente pe piață a unei game de produse Dacia Plant –  Îngerașul, special creată pentru copii.

Sub aripile protectoare ale Îngerașului, veți regăsi șase produse speciale, 100% naturale, care nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori artificiali. În plus, toate au ca excipient fructoza, pentru a evita efectul negativ al zahărului. Din gama de produse Îngerașul: siropul CREȘTE POFTA DE MÂNCARE, siropul IMUNOSTIMULENT, siropul DE TUSE, siropul MINERALE: CALCIU, MAGNEZIU, VITAMINA D3, siropul STIMULENT MENTAL, comprimate VITAMINIZANT.

Ne vedem acolo?