Nu cred că nu știți despre întâlnirile La Leche League București. Dacă nu (rușinică!) și propun să vă documentați pentru că sigur o să vă placă despre ce este vorba.
Pentru aceia dintre voi care știți deja despre întâlnirile cu mămici sau chiar ați fost acolo, dar și pentru aceia care abia acum află de existența LLL București, anunțăm cu surle și trâmbițe întâlnirea din luna mai.
Nu o să fiți așteptați cu un covor roșu, dar veți fi primiți cu zâmbete largi de la mai multe mămici care consideră că alăptarea este naturală și nu trebuie neglijată de nicio mămică. În plus veți putea pune întrebări la care veți primi răspunsuri de la mămici care au trecut prin aceleași perioade ca și voi și veți avea cum să vă împărtășiți experiențele
Așadar, dacă sunteți mămici sau graviduțe ori vreți să aveți un bebe, La Leche League București vă invită mâine, vineri 27 mai, de la ora 17:30 la sediul LLL de pe strada Muzelor nr. 9 (aveți o hartă mai jos, este foarte aproape de Piața Unirii).
Citiți mai multe despre întâlnire pe AtasatlaSanulMamei.
Și-acum după ce am stabilit totul despre întâlnire La Leche League suntem și noi curioși voi v-ați alăptat copiii? Până la ce vârstă?
Sursă foto: Waka Jawaka/ Flickr.com.