Luminita Anghel va interpreta “Cantecul mamei”, ce se va difuza in cadrul blocului de programe Disney Junior din 1 iunie 2011.
Disney Junior, noua platforma multipla de brand pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile acestora, disponibila in Romania, sub forma unui bloc de programe, a fost lansat astazi de Luminita Anghel, una dintre cele mai cunoscute mame din Romania.
Cantareata si mama, Luminita Anghel interpreteaza “Cantecul mamei”, un cantec de leagan traditional, primul dintr-o serie de 12 poezii animate minunate care vor fi difuzate la Disney Junior din 1 iunie. Fiecare poezie insoteste un montaj din filme clasice de animatie Disney, precum Bambi, Dumbo, Doamna si Vagabondul, propunandu-si sa introduca o noua generatie de copii in lumea minunata a poeziilor bine citite.
Luminita Anghel a afirmat: „Colaborarea cu Disney Junior a fost o inspiratie, dar si o celebrare a calitatii mele de mama, astfel ca sunt extrem de incantata ca pot sa citesc pentru “Poezii alese”. In calitate de cantareata si mama, stiu din proprie experienta cat de importante sunt povestile bine spuse pentru a-i inspira pe copii si pentru a aduce familiile laolalta. Am crescut cu totii cu povesti si personaje Disney fantastice si imi place nespus de mult ideea de a folosi aceste povesti clasice pentru a-i introduce pe copii in lumea poeziei.
Seria completa de 12 poezii animate, fiecare a cate 2 minute, se intituleaza “Poezii alese” si va avea premiera la Disney Junior pe data de 1 iunie, putand fi vizionata online pe www.disney.ro/disneychannel .
Disney Junior reflecta legatura emotionala pe care o au generatii intregi cu povestile si personajele Disney, atat clasice cat si contemporane. Programul ii invita pe parinti sa se alature copiilor lor in experienta unica Disney, care cuprinde povesti magice, muzicale si emotionale, dar si personaje extraordinare, precum si teme specifice de invatare si dezvoltare care ii incurajeaza pe copii sa invete prin joc.
Disney Junior gazduieste o serie de programe exclusive foarte indragite, cum ar fi Clubul lui Mickey Mouse, Moto-animalutele din jungla, Manny Iscusitul si Agentul Special Oso, dar si seriale noi precum Jake si Piratii din Tara de Nicaieri care va avea premiera in acelasi timp cu lansarea Disney Junior, pe 1 iunie 2011.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: Gabriela Preda, gabriela.preda@porternovelli.ro, 0751 426.235