Ați fost cuminți? Vine Moș Nicolae cu o nuielușă sau cu dulciuri? Mai bine cu evenimente frumoase la început de decembrie, când iarna și-a intrat în drepturi pe deplin.
recomandari evenimenteVineri – 5 decembrie
=> În Ajun de Moș Nicolae, cei de la Mayaricii ne invită la ei pentru o vizită care se lasă cu ateliere, cântece și cadouri – dar mai bine vă lăsăm cu mai multe detalii în anunțul oficial.
=> Tot vineri, Diana Vasilescu dă startul atelierelor pentru copii cu specific de Crăciun. Primul pe listă este unul dedicat felicitărilor pentru Crăciun – citiți mai multe informații și aflați și alte ateliere din comunicatul dedicat.
Sâmbătă – 6 decembrie
=> Sâmbătă, copiii vor face ghirlande, globuri și alte minunății de înfrumusețat casa, dacă veți ajunge la atelierul pus la cale de cei de la Fundația Calea Victoriei – aflați mai multe informații din anunțul inițial.
=> Special pentru mămici – Asociația Work at Home Moms organizează Târg de Sf. Nicolae, la Casa Rudolf Steiner din București (strada Vișinilor, nr. 17), între orele 10-16. Veniți cu mic, cu mare, pentru că se anunță tare frumos – detalii puteți afla din comunicatul dedicat.
=> Tot sâmbătă, avem un spectacol pentru micuți. Dacă ai voștri au până în 3 ani, atunci sunt așteptați la spectacolul “Mă joc și descopăr” – citiți mai multe informații despre eveniment.
Duminică – 7 decembrie
=> Ce spuneți despre un brad senzorial? Duminică, de la ora 10.00, avem un atelier pentru copii şi părinţi, recomandat copiilor cu vârsta între 1-5 ani. Se lasă cu brăduți din fetru, cu care vă veţi împodobi un perete din cameră şi o să și meșteriți ornamente colorate, unele mai pufoase, altele mai aspre, unele zornăitoare toate făcute de mâinile voastre – aflați detalii din anunțul dedicat.
=> Bonus: pe 9 decembrie începe un nou atelier de decorațiuni Interackiv University. Pe 9 și pe 13 decembrie, de la ora 19:00, la ceainăria Smart Change, se organizează atelierele „Fantezie de Crăciun” și „Coronița de Crăciun”. Ni se promite că vom învăța cum să realizăm aranjamente florale special pentru sărbătorile de iarnă și că vom gasi și o mulțime de idei care să ne inspire – mai multe detalii găsiți direct în comunicatul dedicat.
Acestea fiind recomandate, v-ați pregătit cum să-l așteptați pe Moș Nicolae?
Sursă foto: Euge/ weheartit.com.