Ca în fiecare zi de joi, avem recomandări frumoase pentru voi. Le discutăm pe toate pe larg, pe zile, pentru a le putea alege pe cele interesante pentru voi.

  • Joi – 27 noiembrie

recomandari evenimente=> Astăzi avem poveștile Ghemotocilor, care se transformă într-un atelier special pentru cei mici, despre domnișoara bacterie și domnul virus, totul expus într-un fel cât se poate de prietenos – citiți mai multe detalii despre atelier din anunțul oficial.

  • Vineri – 28 noiembrie

=> Dacă aveți chef de un spectacol, atunci ultima zi a săptămânii este perfectă pentru asta. Spectacolul “Sunetele anotimpurilor”, recomandat copiilor cu vârste între 1-5 ani, aduce în poveste, așa cum spune și denumirea, fiecare anotimp – dar mai bine vă lăsăm pe voi să aflați mai multe detalii despre acesta.

  • Sâmbătă – 29 noiembrie

=> Sâmbătă, are loc o nouă ediție La Ceai cu Mămici. De data aceasta se discută despre prima separare: plecarea copiilor la grădiniță / cresa – aflați mai multe detalii despre întâlnire din comunicatul de presă dedicat.
=> Pentru că mai sunt doar câteva zile până pe 1 Decembrie, sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 10.00, are loc Atelierul creativ “Covorul românesc”, pentru copiii cu vârsta de la 1 la 4 ani – citiți detalii despre atelier.
=> Tot vineri, actorii Teatrului Lupeto vă invită într-o călătorie în lumea fascinantă a copilăriei, cu păpuși mânuite cu măiestrie, care vor da viață personajelor și îi vor distra și încânta pe cei mici – aruncați un ochi pe anunț pentru detalii utile.
=> Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urmă, este un atelier special pentru Crăciun. Se numește “Magia Sărbătorilor”, iar copiii vor învață să lucreze Ikebana în așteptarea lui Moș Nicolae. Ce înseamnă? Cum se întâmplă asta? – aflați din anunțul oficial.
Sursă foto: nic_do_stracenia/ weheartit.com.