În București vara nu înseamnă stat în spatele blocului și desene pe asfalt ci mult (deși nu sună tocmai rău și acest lucru) ci mult mai multe.
Școala de vară 200 este un program care ne oferă multe săptămâni de distracție și multe experiențe frumoase. Până pe 7 septembrie programul oferă ateliere precum: sculptură în lemn, ceramică, pictură, informatică, comunicare şi cooperare, fotografie, podoabe sau icoane pe sticlă.
Și ca să vă demonstrez că veți avea de a face cu oameni faini, citiți ce spune directoarea programului:
Pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a copilului este bine să avem în vedere deopotrivă atât mintea cât şi emoţiile copilului. De aceea, odata cu prima zi de vacanta, Scoala 200 îşi deschide porţile pentru o altfel de şcoală, în care copiii pot să exploreze şi să descopere, într-un mod neconvenţional, aplicaţiile practice ale diverselor lucruri pe care le învaţă pe durata educaţiei formale”, spune Monica Popescu, directorea Şcolii 200 din Bucureşti.
Toate atelierele au loc în sectorul 3, pe strada Postăvarul nr. 13 (zona Billa Titan), iar mai multe detalii despre ce se întâmplă aici găsiți atât în comunicatul de presă din secțiunea noastră specială, cât și pe pagina de Facebook a programului Școala de vară 200.
Voi ce la ce ateliere sau programe v-ați propus să participați în această vară?