Toți cei care se uită la desene animate (recunoașteți că plac desenele și vă uitați cu drag la ele) trebuie să ajungă în Brașov, unde va avea loc un festival plin cu… desene! Cu ocazia asta ieșim și un pic la iarbă verde… revenind însă la “desenele noastre” trebuie să știți că evenimentul are loc între 4 și 7 iulie și adună desene din nu mai puțin de 19 țări, după cum urmează: Polonia, Spania, Turcia, Cehia, Franţa, Belgia, Estonia, Letonia, Japonia, Elveţia, Rusia, Scoţia, USA, Ungaria, Australia, UK, Italia, Germania şi România. Vestea nu tocmai fericită pentru unii, dar minunată pentru alții este că toate desenele se vor rula în formatul original, fără a fi dublate sau cu subtitrare.
Festivalul vă așteaptă la Centrul de Activităţi Colors, situat pe strada Mircea cel Bătrân din Braşov. Distracția e programată între orele 10.00-13.00 şi 15.00-18.00, și în Parcul Tractorul între orele 10.00 – 13.00 şi 17.00 – 20.00. Intrarea este liberă.
Pentru a vă face o idee despre ce este vorba, vă spun și câteva dintre desenele ce se vor rula: Lolek şi Bolek, Mihaela, Popeye sau Nu, pogodi!.