casuta de vacantaPritenii de la Casuta de vacanta, impreuna cu Cati Calin, psiholog si trainer in comunicare relationala la Centrul de Dezvoltare AmaneSer (centru cu care noi am realizat seria de evenimente de comunicare pentru parinti: Relatii fericite, familii fericite), invita copiii cu varsta intre 8 si 12 ani, la o tabara ca o vacanta la tara, cu multe activitati frumoase si constructive. Intre 4 si 10 august, la Casuta de Vacanta – Valenii de Munte.

Invatam la scoala multe lucruri, insa nu invatam si cum sa comunicam pentru a avea relatii armonioase, pentru a depasi conflictele si dezamagirile, pentru a ne realiza visele. Tocmai de aceea te invitam sa ii acorzi copilului tau sansa de a invata de mic cum anume sa comunice pentru a-si putea construi o viata implinita, cu energie si creativitate.
Iti doresti un copil cu incredere in el, energic si creativ?
Iti doresti sa invete de mic cum sa comunice fara conflicte?
Vrei sa il ajuti sa invete sa isi construiasca relatii armonioase, atat cu adultii cat si cu copiii din viata lui?
Copilului tau ii este teama? Fie de animale, fie de a vorbi in public, fie de intuneric si monstri?
Copilul tau are din ce in ce mai multe dorinte si nu stii la care si cum este mai bine sa raspunzi?
Copilul tau nu se exprima suficient? Sau cand se exprima o face agresiv?
Ii este greu sa ceara ceea ce are nevoie? Ii este greu sa refuze, chiar daca acel lucru ii face rau? Are dificultati in a da, a imparti lucrurile?
Atunci iti invit copilul la atelierul de comunicare relationala!

Cum le va fi de folos copiilor o tabara de comunicare relationala?

comunicare relationala– Copiii vor afla cai pentru a depasi diferite situatii conflictuale, astfel incat sa nu isi piarda din energie sau din stima de sine. Un lucru atat de important pentru a fi invatat inca de mic, nu-i asa?
– Printr-un program centrat pe exprimare personala si lucru pe situatii concrete, copiii isi vor putea creste gradul de incredere in sine si de apartenenta la grup.
– Copiii vor invata sa diferentieze natura mesajelor primite in relatiile cu ceilalti: care sunt mesaje cadou, care sunt mesaje toxice. Astfel, prin protejarea de efectele toxice ale unor astfel de mesaje isi vo spori creativitatea si increderea in sine.
– Vor avea oportunitatea sa puna in cuvinte ceea ce traiesc si ceea ce simt, astfel invatand sa evite intrarea in conflicte sau sa dezvolte comportamente atipice / boli, ca expresie a unor probleme interioare, pe care nu ar fi stiut cum sa le exprime altfel.
– Copiii vor invata sa diferentieze nevoile reale de dorintele lor si vor invata sa construiasca proiecte pentru realizarea dorintelor. Si asta este chiar un lucru mare…
Ce beneficii ar putea aduce copiilor o astfel de tabara, care sunt temele care vor fi abordate si alte detalii despre tabara, puteti citi in comunicatul de presa. Speram ca v-am facut curiosi si luati in considerare aceasta aventura pentru copiii vostri.