[vc_row][vc_column][vc_column_text] stylish momUn lucru mi-e clar: pentru ca nu m-am nascut intr-o familie rafinata din inalta societate care sa ma fi hranit inca din scutece cu stil, pentru ca nu m-am nascut intr-o tara in care potrivirea hainelor sa fie o exprimare libera a personalitatii noastre inca de mici, neviciata de prejudecatile vestimentare ale societatii sau ale epocii, dar pentru ca sunt profund preocupata de modul in care imi potrivesc tinutele vestimentare, pentru a ma simti bine cu mine insami, voi invata toata viata despre stil. Am mostenit de acasa niste reguli vestimentare de bun simt, creativitate si respect pentru haine, curiozitate pentru frumos si ambitia de a evolua.
Astfel, imi voi lungi in continuare urechile la recomandarile matusii mele de 60 de ani care de 20 de ani imbraca femei intr-un orasel de provincie din Banat, voi devora bloguri si reviste de fashion, ma voi inspira din ceea ce vad pe strada, in filme, in locurile in care ies si in culturile prin care bantui. Voi experimenta, voi gresi, ma voi simti bine in hainele mele, ma voi indoi, voi inspira poate la randul meu, voi fura de la altii, voi gresi din nou si voi experimenta iar si iar.
Sunt mereu atenta la peisajul vestimentar din jurul meu, indiferent ca sunt la volan, in metrou, in avion, la un party, in parc cu Sabina sau la un eveniment de seara. Ma inspira desenele Sabinei, combinatiile ei vestimentare naive, satul romanesc, arhitectura caselor vechi, oamenii pe care ii cunosc si tarile in care ma afund ca in niste carti de dezvoltare personala.
Conceptul Stylish Mom mi-a fost inspirat de Rovena Andrei, una dintre mamele pe care le vad zilnic intrand pe poarta gradinitei copilului meu si de la care cu siguranta am lucruri de invatat. Lucruri pe care nedorind sa le tin doar pentru mine le aduc in fata voastra la evenimentul din 7 dec.
Zilele trecute va prezentam cateva mamici din online-ul nostru, care pe langa ceea ce fac zi de zi sunt chiar mamici chic. Astaz vreau sa va povestesc despre alte cateva mame pe care de aproape 3 ani le vad frecvent la gradinita, la petreceri, in parc, prin ceainarii si pe care le admir si ca atitudine, compozitii vestimentare, relatia pe care o au cu copiii lor si cu ele insele, exprimarea profesionala. Caci a fi stylish este despre atitudine, despre evolutie, depre relatia cu propria persoana, chestiuni fara de care stilul ar ramane un cuvant fara expresie si fara valoare.
Va las acum in compania stylish moms, care sper sa va placa la fel de mult cum imi plac mie: Mona Ciobotaru, Adina Buzea, Monica Jitariuc si Laura Nedelschi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Mona Ciobotaru, mama Emmei – 5 ani si a lui Stefan – 1 an si jumatate, fondator vestimentaria.ro

Stilul meu este un amestec intre cel delicat si natural, fidel feminitatii clasice si cel casual-chic. Este diferit in functie de momentul zilei. Cand sunt cu copiii, jeansii si baschetii / balerinii in combinatie cu un trenci, un sacou sunt un ‘must’, dar in restul timpului ador sa port rochii sau fuste pana la genunchi, largi, fluide, in culori pastelate, pudrate.
Astept cu nerabdare evenimentul Stylish Mom, este binevenita oricand o consiliere profesionista in materie de stil, siluete si tendinte pentru ca oricine are momente de lipsa de inspiratie, blocandu-se in limitele aceluiasi ‘look’, zi dupa zi.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”monicac”][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”adina buzea” margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ padding_left=”40″ padding_right=”40″ bg_position=”top” bg_repeat=”no-repeat” bg_cover=”false” bg_attachment=”false” padding_top=”40″ padding_bottom=”40″ parallax_speed=”0.1″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Adina Buzea – arhitect si mama Smarandei de 4 ani jumatate si a lui Petru de 6 ani

Lejeritatea si confortul sunt cele care primeaza atunci cand imi aleg vestimentatia, indiferent de momentul zilei. Acestea rezulta insa din combinatii ingenioase de texturi, culori, croieli, imi place provocarea de a realiza tinute interesante alaturand elemente aparent banale. Imi plac accesoriile cu impact vizual puternic. “Urban chic” este modul concis de a defini stilul meu vestimentar.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”adina-buzea”][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Monica Jitariuc, co-managing director The Practice, mama Flariei de 4 ani

Lucrez in comunicare de peste 12 ani, imi place la nebunie meseria mea si asta imi da multa energie. Energie imi iau si de acasa, de la Flaria. Ea ma vede mai tot timpul in fusta sau in rochie. Adesea pe tocuri. De aceea, dupa cum ma imbrac dimineata ea trage concluzia despre agenda zilei mele: “azi ai eveniment”/ “azi ai intalnire”/ “azi vii repede acasa” etc.
Cel mai adesea adopt un stil office, nu foarte casual, dar destul de personal. Nu credeam ca am un stil anume, dar mi-am dat seama ca Flaria l-a ghicit totusi. De pe la 3 ani ea nu mai are deloc in garderoba pantaloni. Nu poarta niciodata pantaloni. Pentru ca ea a vazut acasa doar rochii si fuste, refuza sa mai imbrace orice altceva.
Cred ca pentru o femeie, ca e mama sau nu, energia vine din cap. Energia vine din atitudine, din felul in care intelege sa se impace sau sa lupte cu ce ii da viata. Cred ca stilul unei persoane ii oglindeste personalitatea si cred ca stilul face de multe ori diferenta. Mai cred ca stilul se invata, se dezolta si, mai mult, este o chestiune foarte importanta in dezvoltarea personala.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”monica-jitariuc”][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Laura Nedelschi, director de creatie la TBWA si mama Verei – 6 ani

Imi place sa creez o linie, o silueta. Asta e de fapt axa nord/sud in orice dimineata (echivalentul lui “tinuta”). De-acolo, lucrurile se aseaza de la sine. Practic din plin amestecul de materiale, dincolo de “clasica” alaturare piele/matase. Imi mai plac foarte mult alaturarile masculin-feminin. Pentru ca multi ani am avut un stil mai masculin, mai simplu – sunt foarte atasata de el. Dar in ultimii ani imi place mult ideea ca poti purta o fusta de voal cu un tricou sau o camasa barbateasca. Cumpar haine de la raioanele de barbati si baieti – fara nicio problema, ceasurile mele mai mereu sunt barbatesti. Si port totul cu chestiile mele feminie: clutch-uri, bijuterii, par cret si roscat.
Port mult negru, gri, grejul ala mai inchis si greu de defint in alt cuvant decat “taupe”. Dar accesorizez din plin, mereu. Iubesc curelele purtate pe solduri, inelele mari, bratarile. Si colierele lungi din lant fin de argint si pietre semipretioase, facute de mama mea (Crafty Grandma).

[/vc_column_text][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”laura-n”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_column_text] rovena andrei stilist
P.S.   Mi-ar placea sa stiu care sunt mamele chic pe care le aveti in jurul vostru, pe care le admirati in secret, care va inspira si pe care sunteti fericite ca le cunoasteti? Si mi-as dori sa aflu cine dintre voi este asemenea Monei, Adinei, Monicai sau Laurei – cu multa energie, curiozitate si creativitate personala si vestimentara?
Stylish Mom – sambata – 7 decembrie, 11.30-15.00
Despre surprizele pe care vi le-am pregatit la Stylish Mom am mai scris aici. De asemenea, ne-am gandit si la un mic cadou, asa de Mos Nicolae – pentru un bilet achizitionat la Stylish Mom primiti gratuit intrare la Relatii fericite, familii fericite – Cel mai bun cadou pentru copilul tau, evenimentul nostru din data de 10 decembrie, ora 18.30. Inscrieri AICI.
Sursa featured photo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]