Ultimele luni au fost foarte foarte aglomerate. Daca credeti ca e usor sa faci research, premium content, marketing, sales, partnerships & events planning, all-in-one, va zic eu… NU E!!

Daca inca nu ati vazut pe urbankid.ro cele 3 evenimente pe care am inceput sa le organizam si pe care le vrem periodice, va invit sa aruncati un ochi.

#1 Relatii fericite, familii fericite  – suntem la ediția 2 – Cel mai bun cadou pentru copilul tau, din 10 decembrie, 18.30, la Hotel Capital Plaza. Claudia si Cati de la Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSer ne ajuta sa lamurim cateva lucruri in ceea ce priveste comunicarea relationala cu cei mici si ne arata (la propriu) cum stau lucrurile in metoda ESPERE®, metoda creata de Jacques Salomé.

Inscrieri AICI. Costa 40 lei (avans) sau 50 de lei (cash, direct la eveniment)

cel mai bun cadou pentru copilul tau

#2 Stylish Mom, cu Rovena Andrei7 decembrie, 11.00 – 15.00, la Orhideea Spa – dedicat mamelor si femeilor insarcinate, unde Rovena ne va vorbi despre stil si fashion si ne va ajuta sa ne reinventam in ceea ce priveste stilul personal, astfel incat sa putem sa fim feminine si sa ne simtim bine in pielea noastra, sa stim sa combinam frumos si armonios diverse tinute, sa stim ce sa facem cu hainele pe care deja le avem in sifonier.

Inscrieri AICI. Costa 172 de lei si primesti si o invitatie la evenimentul Cel mai bun cadou pentru copilul tau, din 10 decembrie.

eveniment styling mame

#3 RAW-Vegan Summit – ediția 1 – Superalimente si superierburi, curs introductiv de Hrana Vie, cu dr. Olivia Langa, de la Crud si Sanatos. Seminarul va fi in data de 15 decembrie (duminica) de la 10.00 la 14.00 la Van Gogh Grand Cafe (in Centrul Vechi). Dr Langa Olivia este medic, terapeut si raw-nutritionist si ne va vorbi despre ce sa mancam pentru a fi sanatosi, despre orele corecte de masa si de ce nu este OK sa sarim peste mese, despre combinatiile sanatoase si armonioase pentru orgasnim. Este un curs introductiv in Hrana Vie si se adreseaza…chiar tuturor (parinti, tineri, adulti, batrani).

Inscrieri AICI. Costa 150 de lei de persoana. Pana pe 9 decembrie avem early-bird – 120 de lei sau bring-a-friend – 100 de lei/persoana.

seminar nutritie

Voi ce parere aveti despre aceste evenimente?

Le vedeti necesare? Le vedeti periodice?

Astept un feedback, oricare ar fi el. Multumesc!