rovena andrei si familiaZilele trecute lansam cu mare bucurie Stylish Mom, eveniment de fashion pentru mămici. Cu bucurie pentru că, fără exagerare, pe 7 decembrie se va întâmpla la București – cel mai stylish eveniment al anului dedicat exclusiv mămicilor. Stylish host va fi Orhideea Spa, iar stylish mom & speaker – Rovena Andrei.
Pentru ca Rovena este un nume nou pe urbankid.ro, haideți să vă povestesc un pic despre ea.

Rovena – mămica

M-am intersectat cu Rovena acum aproximativ doi ani și jumătate, pentru că s-a nimerit să alegem aceeași grădiniță pentru copiii noștri. Apoi s-a nimerit ca Sabina mea și Andrei al ei să se împrietenească, s-a nimerit să ne placă să povestim la un ceai și s-a nimerit să ne tot vedem cu copiii prin diverse locuri. Rovena are 33 de ani și este mamă a 2 copii minunați: Sophie, de 2,5 ani și Andrei, de 6 ani.
rovena andreiÎn timp ce eu intram de multe ori pe poarta grădiniței cu o șosetă de-o culoare și cu cealaltă de altă culoare, cu părul în 7 direcții și nemulțumită că n-am avut mai mult de 5 minute pentru mine înainte să ies pe ușă, Rovena părea a fi mereu întruchiparea echilibrului vestimentar. Când, în 50% din timp eu îmi aruncam pe mine un banal jeans, ea era mereu o apariție super chic, la braț cu un zâmbet relaxat. Cu timpul, am aflat că nici ea nu avea mai mult de 5 minute la dispoziție înainte de a ieși pe usă, însă stăpânea arta pe care multe dintre noi își doresc să o stăpânească: arta de a construi garderoba ideală perioadei în care ne aflam în viața noastră, de a potrivi armonios hainele între ele și acestea cu pantofii și cu accesoriile și acestea cu coafura (pe care în 5 minute o vor distruge oricum copiii). Și pe toate acestea la un loc cu zâmbetul și cu atitudinea.
Rovena este o prezență incredibil de caldă și de luminoasă, de naturală și de relaxată și am mari bănuieli că mare parte din echilibrul ei vestimentar vine și de aici…

Rovena – specialistul în fashion

Rovena AndreiCa stilist de fashion, Rovena a adunat ani mulți de experiență la diverse reviste din România (Bolero, Tabu, Unica, Miresici, Săptămâna Financiară, Superbebe), împreună cu care a derulat diverse proiecte de modă. A primit două nominalizări la categoria cel mai bun stilist, în cadrul Galei Pantene Beauty Awards, iar astăzi oferă consultanță și module de styling și dresscode pentru companii și consultanță de personal styling pentru cei care își doresc să fie îndrumați din acest punct de vedere (nu uitați că Rovena este pregătită să consilieze în acest sens o mămică, în cadrul evenimentului Stylish Mom).
În general o prezență discretă, este omul din spatele multor ședințe foto de styling, omul din spatele reflectoarelor, care în ultimii ani și-a echilibrat latura profesională cu cea de mamă, așa cum facem multe dintre noi.
Ea însăși o mămică chic, Rovena Andrei vine să ne ghideze în drumul nostru către aflarea unui stil personal:

”A fi stylish nu înseamnă doar respectarea tendințelor din modă, este mai mult decât atât, este despre căutarea unui stil personal, construit pe baza personalității, experiențelor acumulate, preferințelor și poveștilor personale. Maternitatea schimbă ceva în fiecare din noi, ne împlinește ca femei, ne desăvârșește feminitatea și șarmul, ne face să ne redescoperim. Stylish Mom vine în întâmpinarea unei nevoi de a repera și reclădi un stil personal, perfect adaptat transformărilor și provocărilor constante pe care le presupune statutul de mamă.”

De ce Stylish Mom

Pentru că atât mamele cât și femeile însărcinate au nevoie să fie frumoase, chic, feminine, comode, ele însele și toate la un loc. Astfel, Rovena ne va îndruma spre găsirea acelui stil propriu și care să ne reprezinte.
rovena andrei stilistÎn prima sesiune vor fi recomandări vestimentare generale, în funcție de siluetă, recomandări cromatice, de materiale, de achiziții vestimentare și pentru femeile însărcinate. Vom vorbi despre trenduri și ce alte lucruri v-ar mai putea interesa.
În a doua sesiune punem accentul pe stilurile vestimentare, pe recomandările pentru ocazii speciale (Crăciun, Revelion, botezuri sau nunți, petreceri corporate etc): outfit, make-up, hair-styling.
Pe lângă experiența de a discuta față în față cu un om care știe foarte bine cu ce ne putem îmbrăca sau cum ne putem machia sau aranja părul pentru a fi cu adevărat NOI, toate materialele prezentate vor ajunge la fiecare dintre voi, pentru a vă susține în a face alegerile optime și de asemenea vom avea multe surprize pentru cele care aleg să fie alături de noi, în această aventură. Investiția în tine – ca femeie și mămică poate fi neprețuită atunci când alegi, măcar pentru o dată, să te pui pe tine pe primul loc.
Până pe 15 noiembrie – costul unui bilet este de 150 lei. Vă puteți înscrie AICI (plata cu cardul sau prin transfer bancar).
 

Vă așteptăm pe 7 decembrie la Stylish Mom!