orhideea health and spa

Cand s-a nascut conceptul Stylish Mom, unul dintre elementele extrem de importante de pe lista a fost locul in care urma sa se desfasoare evenimentul. Fiindca vorbim de un eveniment stylish, era musai ca acesta sa se intample intr-un loc in ton cu conceptul: discret, elegant, cu atitudine. Care sa fie potrivit mamelor si sa le inspire, dar in care sa se simta la fel de bine si femeia pe tocuri si cea care poarta bascheti.
Am vazut cateva spa-uri in Bucuresti, mai modeste sau mai sofisticate si ne-a placut tare Orhideea Spa. Asa ca l-am ales sa fie gazda stylish a evenimentului nostru de fashion pentru mamici si viitoare mamici si abia asteptam sa il vedeti si voi, fie la eveniment, fie cu alta ocazie.
Ne-a placut pentru ca este un loc gestionat de oameni tineri si energici, care isi iubesc produsul si ii dau si mai multa valoare prin prezenta si munca lor. Ne-a placut pentru ca omul care conduce departamentul de marketing a inteles de la primele cuvinte despre ce vorbim si nu a ezitat sa se asocieze cu proiectul nostru si, in plus, ne-a fermecat pe loc cu ceaiurile bio pe care urmeaza sa le savuram impreuna cu voi la Stylish Mom. Ne-a placut pentru ca are un fresh bar unde se prepara tot soiul de bauturi revigorante. Si ne-a mai placut pentru ca e un loc foarte prietenos, plin de culoare, unde am vazut si femei sofisticate cliente ale tratamentelor corporale si faciale de tot felul si tati balacindu-se cot la cot cu copiii lor in piscina, dar si doamne de 40+  asistate de un instructor de inot sau domni extra-europeni purtand discutii de business in jacuzzi.

foc si gheata la orhideea spa

Roxana Visan despre filozofia Orhideea Spa

Roxana gestioneaza activitatea de marketing a spa-ului si este la fel de tonica precum locul in sine.

Spa reuneste intr-un singur concept sanatatea, frumusetea si relaxarea. Spa-ul pune accentual pe grija fata de individ prin introducerea unei stari de armonie si relaxare. Spa-ul nu este un loc de distractie, este un loc de regasire personala pentru oamenii stresantului secol XXI.  Orhideea Health & Spa s-a nascut din pasiunea pentru starea de bine, concept pe care noi il intelegem ca fiind un mod de viata ce se rupe de grijile cotidiene si se concentreaza pe sanatatea fizica, emotionala si mentala. Incercam sa oferim inspiratie pentru un stil de viata sanatos, intr-un mediu care incanta toate simturile prin prezenta continua a aromelor spa, a terapiilor, a muzicii linistitoare si a variatiei de culori. La Orhideea Health & Spa abordam sanatatea profilactic si holistic, oferind servicii profesioniste de ingrijire si relaxare, incluzand si miscarea, nutritia si odihna activa.

De ce sa mergi la Orhideea Spa

Daca va aventurati pe orhideeaspa.ro, o sa gasiti mai multe zone: cea de spa, piscina, salina, aria de sauna, salile de fitness, zona de health si fresh bar-ul. Spa-ul are tot felul de tratamente faciale si corporale, diverse procedure de masaj, ritualuri spa, terapii individuale si de cuplu etc. Sauna e de toate felurile: uda, uscata, cu infrarosii, iar in zona de fitness se fac: cardio, spinning, forta, aerobic etc. Nimic special pana aici veti zice si asa e, insa, surpriza surpizelor este parteneriatul pe care il are complexul Orhideea cu doctorul Virgiliu Stroescu, supranumit si “apostolul alimentatiei sanatoase” si fost medic nutritionist al Lotului Olimpic Roman. Dl doctor ofera consultatii pentru adulti si copii, pe teme de nutritie, endocrinologie, anti-obezitate si efort fizic eficient si fiziologic.

servicii family spa

Servicii  family

Mare parte dintre clientii spa-ului sunt familiile cu copii, pentru care exista produse si servicii dedicate:
–        card membru family & abonamente lunare family (special create pentru familii formate din doi adulti, copii pana in 16 ani si bona)
–        abonamente inot cu trainer personal pentru copii (initiere si avansati)
–        salina
Pentru viitoarele mame exista o sectiune aparte in meniul de terapii. Se poate opta pentru: masaje de relaxare si anti stress (Mother To be Massage, Antistress Head, Neck & Shoulders Massage),  impachetari cu miere pentru detoxifiere (Detox Honey Face & Body Therapy, Intense Hydration Body Treatment), sau  drenaj limfatic (Manual Lymphatic Drainage), recomandat celor care au probleme cu sistemul circulator.

De ce am ales Orhideea Health&Spa

Am fost usor dezorientata la prima mea vizita la Orhideea Spa, pentru ca ma asteptam la o cladire spectaculoasa, cu o intrare pe masura. Si am nimerit intr-o curte cu o alee care nu se mai termina si care parea ca nu duce unde incerc eu sa ajung. Ajungand la capatul aleii, m-am luminat, pentru ca am gasit nu numai cladirea care adapostea spa-ul, ci si o parcare civilizata pentru oaspeti. Apoi am intrat si m-am luminat si mai tare, ajutata de ambient (cromatica, muzica, temperatura) si de personalul prietenos. Iar la final, dupa ce am facut si un tur de orientare in spa, m-am trezit de-a dreptul zen.
Pasul doi a fost sa testez spa-ul, asa ca am ajuns la un moment dat impreuna cu Sabina si cu Marius la o balaceala de cateva ore in piscina si a fost super fun. Noi am ales sa mergem in timpul zilei, cand e mai liber, dar cum ne-am apropiat de orele 19,00 locul s-a aglomerat. Au aparut copiii la lectiile de inot, mamele cu fiice adolescente la o tura de piscina si doamnele office la un masaj sau un tratament corporal. Am petrecut ceva timp si la fresh bar, cu sucuri de fructe si legume si cu prajituri de la French Bakery. Ne-am intalnit si cu oameni cunoscuti, din randul familiilor cu copii, fireste.
Pentru tarife puteti arunca un ochi aici, iar pentru ca tot vin sarbatorile de iarna, va recomand sa va uitati si peste aceste carduri cadou, care mie mi s-au parut apetisante.

Stylish Mom, 7 decembrie, 11.30-15.00

rovena andrei stilistSincer, Orhideea Spa chiar mi se pare locatia cea mai potrivita pentru evenimentul nostru stylish. Desi am destule momente pentru mine, abia astept sa vina ziua de sambata, cand o sa ascult recomandarile Rovenei Andrei si-o sa beau in tihna un ceai bio, povestind cu mamele si despre altceva decat despre pustoiacele si pustii nostri simpatici, care au ramas acasa cu tatii lor, in timp ce noi vorbim chestii serioase de femei.
Bonus: in afara de faptul ca gazduieste Stylish Mom, Orhideea Spa va oferi uneia dintre participantele la eveniment un voucher de o zi de rasfat in familie. Asta ca sa aveti inca un motiv sa ne vedem duminica, 7 decembrie, la locul stylish al faptei.